Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet házilag a bélférget...

Hogy lehet házilag a bélférget eltávolítani?

Figyelt kérdés

A macskánál (főleg ürítéskor) lehet látni a hogy valamilyen bélféreg (valószínűleg orsóféreg) fertőzése van.

Néha a szőrén is rajtamarad ilyen 3-4 cm-es hosszúságban...

Egy civilizációtól elég messzi helyen lakunk. Szüleimet sem nem tudtam eddig meggyőzni hogy vegyenek valamit a patikában, vagy valahol.

Vagyis olyan kezelés nem jöhet szóba ami bármennyi pénzbe kerülne!

Volt hogy meszelés volt, és a cica szokott inni is a meszes vízből (lehet magát akarta így kúrálni?).

Házilag lehet-e ezt kezelni valahogy?

Arra gondoltam hogy többször adok neki ilyen nagyon enyhén meszes vizet, hátha használ valamit...

De lehet foghagymát kellene vele inkább etetni?

Esetleg más ötlet?

2017. nov. 29. 15:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat aki segíteni próbált!

Hát igazából arra számítottam hogy hátha van valami egyszerű, otthoni módszer amiről én még nem tudtam. De ezek szerint, nincs.

Talán próbálkozok a foghagymával, amíg nem jutok a nagy gyógyszertár közelébe. Ha tényleg csak pár 100 forint akkor meg tudom oldani, csak idő kérdése.

2017. nov. 29. 18:52
 12/18 A kérdező kommentje:

# 10

De bármelyik gyógyszertárban lehet ilyet kapni 250-ért?

Úgy értem a faluban is ahol csak ilyen kicsi van?

Vagy be kell menni mindenképp a városba?

2017. nov. 29. 18:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Állatorvostól kell kérni
2017. nov. 29. 19:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy adj neki fokhagymát! A macskáknak mérgező!!! Állatorvosnál vagy van ahol sima patikában is tartanak féreghajtót,párszáz forint tényleg. Viszont ha ennyire férges a macska akkor ismételni kell a féreghajtózást.
2017. nov. 29. 20:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen boszorkánytól tanultad, vagy honnan vetted ezt a h*lyeséget, hogy meszes vizet meg fokhagymát kell neki adni.

Ezek csak ártanak neki.

2017. nov. 29. 20:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az a legjobb ötlet, hogy megkérsz egy barátot / ismerőst pl. a suliban, hogy hozzon egy állatorvostól féreghajtót. Rögtön két adagot kérj, kérdezzen rá az ismerősöd, ilyen súlyos esetben hány hét eltéréssel add be neki a második adagot. Tényleg csak pár száz forint!
2017. nov. 30. 08:17
 17/18 A kérdező kommentje:

# 16

Oké rendben, talán ez a legjobb ötlet.

2017. nov. 30. 09:05
 18/18 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat, ő biztosan hoz neked.
2017. nov. 30. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!