Hogy lehet házilag a bélférget eltávolítani?
A macskánál (főleg ürítéskor) lehet látni a hogy valamilyen bélféreg (valószínűleg orsóféreg) fertőzése van.
Néha a szőrén is rajtamarad ilyen 3-4 cm-es hosszúságban...
Egy civilizációtól elég messzi helyen lakunk. Szüleimet sem nem tudtam eddig meggyőzni hogy vegyenek valamit a patikában, vagy valahol.
Vagyis olyan kezelés nem jöhet szóba ami bármennyi pénzbe kerülne!
Volt hogy meszelés volt, és a cica szokott inni is a meszes vízből (lehet magát akarta így kúrálni?).
Házilag lehet-e ezt kezelni valahogy?
Arra gondoltam hogy többször adok neki ilyen nagyon enyhén meszes vizet, hátha használ valamit...
De lehet foghagymát kellene vele inkább etetni?
Esetleg más ötlet?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat aki segíteni próbált!
Hát igazából arra számítottam hogy hátha van valami egyszerű, otthoni módszer amiről én még nem tudtam. De ezek szerint, nincs.
Talán próbálkozok a foghagymával, amíg nem jutok a nagy gyógyszertár közelébe. Ha tényleg csak pár 100 forint akkor meg tudom oldani, csak idő kérdése.
# 10
De bármelyik gyógyszertárban lehet ilyet kapni 250-ért?
Úgy értem a faluban is ahol csak ilyen kicsi van?
Vagy be kell menni mindenképp a városba?
Nem tudom milyen boszorkánytól tanultad, vagy honnan vetted ezt a h*lyeséget, hogy meszes vizet meg fokhagymát kell neki adni.
Ezek csak ártanak neki.
# 16
Oké rendben, talán ez a legjobb ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!