Hogy lehet házilag a bélférget eltávolítani?
A macskánál (főleg ürítéskor) lehet látni a hogy valamilyen bélféreg (valószínűleg orsóféreg) fertőzése van.
Néha a szőrén is rajtamarad ilyen 3-4 cm-es hosszúságban...
Egy civilizációtól elég messzi helyen lakunk. Szüleimet sem nem tudtam eddig meggyőzni hogy vegyenek valamit a patikában, vagy valahol.
Vagyis olyan kezelés nem jöhet szóba ami bármennyi pénzbe kerülne!
Volt hogy meszelés volt, és a cica szokott inni is a meszes vízből (lehet magát akarta így kúrálni?).
Házilag lehet-e ezt kezelni valahogy?
Arra gondoltam hogy többször adok neki ilyen nagyon enyhén meszes vizet, hátha használ valamit...
De lehet foghagymát kellene vele inkább etetni?
Esetleg más ötlet?
Nem tartunk, de ez a cica már ide szokott.
Most már itt van, és lehet hogy valahogyan lehetne segíteni neki...
# 3
Csakhogy nekem semmi pénzem nincs!
A legközelebbi település is 15 km, így már csak a busz is 800 lenne, az orvosról nem is beszélve...
Azért szokott oda, mert etetitek, ha pedig elkezdtedtétek etetni, akkor elkezdtetek felelősséget vállani érte. Ehhez hozzátartozik az alap egészségügyi ellátása is. Egy féregható tabletta párszáz Ft, nem nagy tétel, mellesleg fertőzhet más állatot is ha van, vagy akár embert is.
Szóval bejön aképbe a saját egészségetek is. Akkor is sok az a pár száz Ft?
Ha állatot fogadtok magatokhoz, akkor tessék gondját viselni. Esetleg kérdezz körbe a faluban, hogy van-e valakinek pluszba vagy az állatorvost, hogy amikor arra jár adjon már és akkor kiszállási díjat se kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!