Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek, ha éjszaka nem...

Mit tegyek, ha éjszaka nem tudok aludni a kiscicáktól?

Figyelt kérdés
Ideiglenesben van nálam 3 kiscica, 2-3 hetes koruk óta nevelem őket. A szüleimmel lakok kertes házban, de sok háziállatunk van es nem szeretnem ha felügyelet nélkül mászkálnának köztük a cicák, ezért a szobámban laknak. Már 8-9 hetesek, és ejszakankent megőrülök tőlük! Ugrálnak rajtam, a fejemen, trappolnak, dübörögnek a padlón, verik, harapják egymast, nyavalyognak közben, csörögnek, tökre megőrültek. Tudom, hogy ez normális, mert kicsik, de én annyira hulla vagyok mint még kb. sosem. Van egy nagyobb ketrec a szobámban, néhány hétig abban voltak estére, de akkor még amugy is kussoltak. Ha bezárom őket oda estére akkor nem teszek nagyon rosszat? Vagy inkább adjam fel, és aludjak a nappaliban?(csak az meg nagyon kényelmetlen) Szerettem volna a végleges gazdiig tartani őket, ezért egyelőre nem adnám vissza, de megőrülök már.. 😧😩
2017. nov. 24. 08:12
 1/8 anonim válasza:
100%
Miért nem rakod a macskákat éjszakára ketrecestül a nappaliba? Én ezt tenném.
2017. nov. 24. 08:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Zárd be azt a szobát, ahol a macskák vannak, és ott nyugodtam zajonghatnak akár!

Ha meg így is túlságosan áthallatszik a disznólkodásuk, akkor füldugó!:):)

2017. nov. 24. 08:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerintem rosszabb lenne, ha a nappaliba tenném őket, mert akkor még jobban ki akarnának jönni a ketrecből felfedezni az új környezetet, es tuti vernék magukat egész este :D

Olyan heti 2-3x átmegyek a barátomhoz éjszakára (kb 15 percre lakik), akkor próbálok aludni valamennyit, de azert ott se lóghatok állandóan :( itthon meg máshol nem tudnék aludni, csak a nappaliban, de ott meg kicsi a kanapé és kényelmetlen, ezért sztem fáradtság szempontjából ugyanott lennék :'D de azért lehet, hogy ma megpróbálok ott aludni

2017. nov. 24. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a cicáknak a nappali a főtere, így este bezárom a hálószoba ajtót és egy zörrenést se lehet hallani :D szoktasd ki őket a hálóból, elvannak ők egyedül is
2017. nov. 24. 10:51
 5/8 A kérdező kommentje:
De nálunk kint alszanak a kutyak is (marmint nem velunk a szobaban, hanem a szobakon kivul egyteru a haz konyha-etkezo-nappali-folyoso) es az egyik kutya mar eleg öregecske es nem igazan turi ha zargatjak, igy nem merem oket egyedul hagyni. Plusz nagy a ház es tuti minden eldugott helyet összesz.rnanak :D szóval valszeg en vagyok kiturva egyelore :'( köszi a válaszokat :)
2017. nov. 24. 11:47
 6/8 anonim válasza:
0%
Basszad ki őket a pitsába az ablakon! :D
2017. nov. 24. 13:29
 7/8 Salx Narval ***** válasza:
A ketrecben szerintem már egész este nyávognának akárhová is tennéd. Nincs valami udvari mellékhelyiségetek ahol kis átrendezés után ellehetnének? Ettől jobb ötletem nincs, max te költözöl a nappaliba.:D
2017. nov. 24. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok!

Kérdező, mekkora a ketrec és mekkorák a kiscicák? Ugye azért fel tudnak állni, meg tudnak fordulni stb. benne? Akár(ha van rá mód)akár ketrecestől-mindenestől is ki lehet pakolni a kis f*ngosokat a nappaliból. (Gondolom, a házhoz nappalin kívül nem csak udvar tartozik!!!!:):):):))

2017. nov. 27. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!