Mennyi idős kortól ad biztos eredmény Felv/Fiv vérteszt macskáknál?
Figyelt kérdés
Lenne egy 5-6 hónapos kis kandúr akit örökbe fogadnék, az egyik szeme sérülés miatt hiányzik. Elvileg negatív eredménye van, de már hallottam arról, hogy fél vagy 1 éves kor alatt még nem biztos az eredmény. Eddig mimdenhol mást momdtak. Neki nem gyorstesztje volt, ez tudom. Egy másik cicám van, (ő rendben van) ezért is lenne fontos tudom. Köszi a válaszokat.2017. nov. 22. 07:41
1/1 anonim válasza:
Szia. Ez nem kortol fugg. A gyorstesztek is 90%-os aránnyal jok de a biztos eredményt a dragabb laborvizsgalat ad de volt olyan a rendeloben ahol dolgoztam,hogy a cica megis felv-es tuneteket produkalt a negativ tesztjei ellenere es bele is pusztult de ez nagyon ritka. Ha van egy negativ teszted mar akkor nyugodt szivvel fogadhatsz orokbe uj kiscicat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!