Kóbor macska - jön a tél, mit javasoltok? (Lent. )
A környéken van 3-4 kóbor cica (lakótelep), bokrokban bújnak el napközben.
Elég nagy bundájuk van már, de hát mégiscsak leesik lassan a hó.
Télire van ötletetek, mit lehetne kitenni nekik amitől nem kapnak agylövést a környéken lakó nem-állatbarátok, de a cicák el tudnak bújni benne a hó és a hideg elől - legalább valamennyire?
Találtam ezer éve nem használt tálkát, azt már csak nem viszik el..
Már néztem menhelyet, illetve inkább állatotthont, ahová elvinném őket ha kell. Amúgy a macskák szépek, ránézésre olyanok mintha csak az egyik lakásból jöttek volna ki járkálni egyet. Szép a bundájuk, nem csipásak, nincsenek összeesve-csontra fogyva, nem csapzottak.
Valószínűleg más is eteti őket, mert az egyik szomszéd szerint már régóta itt "laknak" a környéken, de én csak nyáron fedeztem fel őket, véletlenül.
9-es:
köszönöm kedves tőled, de szerintem nem reális, hogy egy idegennek pénzt ajánlasz, ezzel simán visszaélhetnek. Nem vagyok csóró, csak nem +4 macska hosszú távú etetésére készültem. Nekem is van maccs, elég válogatós, csak prémium kajákat eszik.
Tudom, hogy a friskies nem a legjobb, az enyémnek nem is veszem, csak gondoltam azért a semminél mégis jobb, és mégsem a 140 ft-os spar macskakonzerv...abból kb 100 ft maga a doboz...
Jó ötlet, köszi!
Ezek a maccsok is több ideje lehetnek itt, mert mint írtam elég szépek, nagyok, szaporodnak... gondolom ha nem kapnának enni már tovább álltak volna.
Azoknak a macskáknak van valamilyen hely ahová be szoktak húzódni nagy hidegben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!