Mi lehet az oka?
Sziasztok:)
Van valami velejárója/oka annak, hogy a (majdnem egy éves) szőrgombócom amint meglát, ugrik, vagy a rosszabbik esetben felmászik rajtam, és azonnal a nyakamat kezdi dagasztani/nyalni. Utána olvastam, de ésszerű választ nem igen találtam erre.
De nagyon durva, hogy szó szerint amikor meglát, feljön, vagy ha én simogatom, AZONNAL a nyakamat nyalja. Elkaphatóak így betegségek? Van valami ötlet, hogy mi lehet az oka ennek a mániákus dolognak? Mit kéne csinálnom, hogy ez ne történjen meg? Elejébe még nagyon cuki volt, (nagyon korán hoztuk, a szemét is alig nyitotta ki. Nem kellett a gazdájának) Fecskendővel itattam, etettem, végig bent volt nálam. És ezt csak velem csinálja. A szüleimet már ez nagyon idegesíti, és jobban megvallva picit zavaró, hogy tiszta nyál a nyakam. Ha a szeretetét akarná kifejezni, akkor szerintem nem így tenné. Válaszokat előre is köszönöm:)
"nagyon korán hoztuk, a szemét is alig nyitotta ki." - ez lehet az oka.
Egyébként nem lesz tőle semmi bajod. Ha zavar, akkor told mindig arrébb, szólj rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!