10 evig neveltem egy cicat, velem nott fel, egyutt aludtunk egyutt csinaltunk mindent, majd elment masik gazdit keresni, ket utcaval odebb aki befogadt, es csak hallottuk tole hogy a volt macskanknak milyen jo nala. Ket evig felenk se nezett a cica, majd ma reggel hazajott, egeszsegesen, kicsit megszeppenve, de ugyanugy hallgat a regi nevere (masik gazda ujat adott neki), es ugyanugy bujik hozzam. Mi tortent vele? Mi ez a cicaknal? Kivancsi leszek ha kikerezkedik ismet, visszater e...
És volt valami különösebb oka annak, hogy elment? Ilyenről nem hallottam még, és ELVILEG (amivel nem értek egyet) nem olyan hosszútávú a macskák memóriája, hogy ilyenre emlékezzenek. Az is lehet, hogy új környezetre vágyott, vagy valaki folyton nyaggatta.
2017. nov. 19. 08:43
2/17 anonim válasza:
10 év után egyik napról a másikra "elköltözött"? Akkor ne haragudj, de megmajmoltak titeket, a macska nem csinál ilyet - viszont könnyen lehet, hogy egyszerűen szimpatikus volt a szomszédnak és bezárta magához, a macska pedig most tudott kiszabadulni.
A környéken kutyával volt ilyen, ellopta az egyik öregasszony a másik kutyáját... Akkora balhé volt belőle, hogy az egész környék zengett.
2017. nov. 19. 08:50
3/17 A kérdező kommentje:
2-nek: kossz az ertelmws valaszt, egy ev utan tudtuk meg hogy masnal van, addig azthittuk elpusztult!! utana szuleimet meg sem ismerte!
2017. nov. 19. 08:55
4/17 A kérdező kommentje:
1-nek es 3-nak: valtozas tortent, hazahoztunk abban az idoben egy kobor cicat akit kb az ehhalaltol mentettunk meg, es mivel senkinek nem kellett, megtartottuk. de ugyanugy torodtunk ezzel a cicaval is, sot, tenyleg mindent megkapott, o az en macskam volt, azuleim torodtek a masikkal. aztan egyszercsak eltunt, majd egt ev utan kozolte a ket utcaval odebb lako, hogy pastetommal etetik a cicat, mennyire szeretik es milyen jo dolga van ott... nekem furcsa volt az eltunes, mert ontorvenyu macska, a 10 ev alatt is sokszor lattam ot az utcan, akkor megsem ismert, nagy csavargo volt. de az h idetalaljon ket ev utan, furcsa, plane h itthon mindent a megszokott rend szerint csinal, tenyleg ugyviselkedik mintha elsem tunr volna.
2017. nov. 19. 09:00
5/17 A kérdező kommentje:
3-nak meg: furcsa, mert ket evre szerintem nem tudtak volna bezarni, plane h o 10 evig benti-kinti cica volt, elmaszkalt de bent aludt, es a masik gazda is kertes hazban lakik, biztos igeneye volt a macskanak kijarni nala is. egyebkent rengeteg macskank volt/lett azota, en sem tapasztaltam ilyet, elegge huseges allatok, egy tucat macskat neveltunk fel, egyik sem tunt el sose
2017. nov. 19. 09:03
6/17 anonim válasza:
Szia! Velünk is megtörtént ugyan ez. Az akkor 8 éves macskank egyik nap fogta magát, és átköltözött a szomszéd nénihez. Mi sem ertettuk, mert szeretett minket. Egy ideig folyton hazahordtuk, de ahogy kiment az udvarra ment a nenihez:) a néni pedig szerette, etette. Utána olvastam, hogy a macskaknal elofordulha,hogy “új otthont keresnek” ha új cica jön a hazhoz. Nem tudom mennyi ebből az igazság, de tényleg előtte pár héttel lett meg egy cicank.
Folyton etettuk mi is közben,tettünk a kerítésen at kaját neki, tehát nem
Mondtunk le róla. Aztán pár éve fogta magat, és hazajött:) mostmár 17eves az orglany:)
2017. nov. 19. 09:10
7/17 anonim válasza:
Most olvasom a kommented, hogy nálatok is új cica lett mikor elment. Akkor
Valoszinu tényleg ez az oka , én sem hittem el pedig egyre több embertől hallok ilyet .
Előző voltam
2017. nov. 19. 09:12
8/17 A kérdező kommentje:
koszonom a hasznos valaszt :) ez jo h vegleg hazament. ezt az uj otthonos dolgot eltudom kepzelni, kerult hozzank is johusban levo idosebb cica, akinek a korat sem tudjuk, egyszeruen kiszurt minket maganak es “hozzank koltozott”. az oke, h elmegy a cica masik gazdat keresni, de miert ter haza?? mert ha azt latnam rajta h csontsovany, bantjak stb megertem, de ugy jott haza a kiraly mint ahogy elment :))) orulok neki nagyon, remelem mar itt is marad, es nem csabul vissza... amugy a masik gazda egy idos nyugdijas hazaspar, sot a 10 ev alatt volt h parhuzamban mashol is lakott a macskank, a kozvetlen azomszednal, merthat volt ott egy csincsilla ami megtetszett neki es atjart nezegetni, majd miutan megette vissszakoltozott vegleg hozzank :D de ez nala 3-4 honapig tartott csak es itthon is lakott. de a mostani ket ev azert durva, h nem is lattuk.
2017. nov. 19. 09:18
9/17 A kérdező kommentje:
utolso: de elotte is voltak cicaink. o sem egyedul nott fel, tobb macskaval elt egyutt. bar attol meg lehet h az aktualisan idekoltozott macska volt az ok, mert nem szimpatizalt vele. az h elment, okes, de akkor mi vitte ra h visszajojjon??
2017. nov. 19. 09:19
10/17 anonim válasza:
Lehet hogy csak az idősebb cicák érzékenyek a kicsikre amugy.
Fogalmam sincs mi vezérelhette oket arra hogy vissza jöjjenek, néha furán a cicák:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!