A cicák naponta hány órát alszanak? Van egy 3 éves nőstény cicám és rengeteget alszik. Pedig csak 3 éves, szobacica.
Figyelt kérdés
Remélem nincs semmi baja.2008. okt. 23. 17:21
1/5 anonim válasza:
dehogy..az enyém is alszik egész nap,néha felkel enni,rohan egy kört a lakásban és megy aludni:)
2/5 anonim válasza:
Így van, az én cicám is egész nap alszik, csak enni kel föl, meg időnként körülnéz az udvaron. De a macskák alapvetően kb 18-20 órát alszanak naponta. Idősebb korában meg még többet. :)
3/5 anonim válasza:
Semmi baja csak jó dolga van. Az enyém is alszik a nap nagy részében, aztán kaját kér, egy kicsit játszik majd újabb szundikálás és így telnek a napjai.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam. De ha ilyen fiatalon ennyit alszik akkor később szószerint átalussza majd az egész napot :D
2008. okt. 24. 09:15
5/5 anonim válasza:
Nekem ugyan még nincs 1 éves a cicum de nagyon sokat alszik. Az éjszakát teljesen végigalussza, reggel kap reggelit, és utánna is alszik, majd játszik, alszik, eszik, játszik, eszik, alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!