A testvérem tegnapelőtt földhöz vágta a cicát és a cica lesántult és még most is húzza a lábát? Magától nem eszik mi nekünk kell etetni kérem segítsenek?
Úgy sajnálom ilyenkor, hogy nem lehet kideríteni ki írta ki a kérdést.
Komolyan az egész család végignézi szerencsétlen macska szenvedését?!
Az a legkisebb baj, hogy magától nem eszik! Biztosan komoly sérülése van. Sürgősen állatorvoshoz kell juttatnotok.
A testvéreddel meg kezdjetek valamit mielőtt bántana még egy védtelen kiszolgáltatott állatot. Nem tetszik neki valami majd bárkit földhöz vág?! Miért hagyjátok, hogy idáig fajuljon a dolog? Biztos eddig is látszott rajta, hogy zűr van a fejében.
Borzasztó az egész család úgy ahogy van! Vigyétek orvoshoz a szenvedő macskát!!
"Tudom de nagyon drága az állatorvos..."
Csak azt tudnám miért tartanak ilyen emberek állatokat. Mi lesz a következő? Majd vadászik magának egereket, mert a kaja túl drága neki?
Én vidéken legutóbb 3000 ft-ot fizettem egy vizsgálatért és sebkezelésért kutyára. Ezt azért ki lehet köhögni akár zsebpénzből is.
Illetve anyád helyében a tesód rovására spórolnám meg az állatorvosi költségeket.
Én Bp-en 7000Ft-ot fizettem 4 perces állatorvosi munkáért, mikor a kutyám megszökött és hőgutát kapott.
Hőmérőzés, tapogatás és 1 perces szaktanácsadás volt az állatorvos részéről (számla/nyugta nélkül).
Mindez 7 évvel ezelőtt volt.
Azóta sincs kutyám, mert rájöttem, hogy az luxus számomra...
"Mi lesz a következő? Majd vadászik magának egereket, mert a kaja túl drága neki?"
Pedig egy normális világban ez lenne a normális, hogy a macska egeret fog és nem egész nap a kanapén döglik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!