Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A testvérem tegnapelőtt...

A testvérem tegnapelőtt földhöz vágta a cicát és a cica lesántult és még most is húzza a lábát? Magától nem eszik mi nekünk kell etetni kérem segítsenek?

Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 10:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Engem miért?
2017. nov. 16. 12:31
 22/51 anonim ***** válasza:
54%

Úgy sajnálom ilyenkor, hogy nem lehet kideríteni ki írta ki a kérdést.

Komolyan az egész család végignézi szerencsétlen macska szenvedését?!

Az a legkisebb baj, hogy magától nem eszik! Biztosan komoly sérülése van. Sürgősen állatorvoshoz kell juttatnotok.

A testvéreddel meg kezdjetek valamit mielőtt bántana még egy védtelen kiszolgáltatott állatot. Nem tetszik neki valami majd bárkit földhöz vág?! Miért hagyjátok, hogy idáig fajuljon a dolog? Biztos eddig is látszott rajta, hogy zűr van a fejében.

Borzasztó az egész család úgy ahogy van! Vigyétek orvoshoz a szenvedő macskát!!

2017. nov. 16. 13:02
 23/51 anonim ***** válasza:
72%

"Tudom de nagyon drága az állatorvos..."

Csak azt tudnám miért tartanak ilyen emberek állatokat. Mi lesz a következő? Majd vadászik magának egereket, mert a kaja túl drága neki?

2017. nov. 16. 13:16
 24/51 anonim ***** válasza:
69%
Vidd el menhelyre, hogy út mellett találtad és tőled annyira tellett, hogy beviszed.
2017. nov. 16. 13:25
 25/51 anonim ***** válasza:
77%

Én vidéken legutóbb 3000 ft-ot fizettem egy vizsgálatért és sebkezelésért kutyára. Ezt azért ki lehet köhögni akár zsebpénzből is.

Illetve anyád helyében a tesód rovására spórolnám meg az állatorvosi költségeket.

2017. nov. 16. 13:26
 26/51 anonim ***** válasza:
35%

Én Bp-en 7000Ft-ot fizettem 4 perces állatorvosi munkáért, mikor a kutyám megszökött és hőgutát kapott.

Hőmérőzés, tapogatás és 1 perces szaktanácsadás volt az állatorvos részéről (számla/nyugta nélkül).

Mindez 7 évvel ezelőtt volt.

Azóta sincs kutyám, mert rájöttem, hogy az luxus számomra...

2017. nov. 16. 13:35
 27/51 anonim ***** válasza:
81%
Honnan tudod, hogy nincs belső vérzése? " mert nem hányt?" Ha ennyire jól tudsz diagnosztizálni egy macskát akkor miért nem gyógyítod meg mindjárt? Én állatorvos asszisztensként dolgoztam sokáig. Felvilágosítalak,hogy a belső vérzésnek nem tünete a hányás. Az a mérgezésnek meg gyomorrontásnak tünete többek között. Komolyan nem értem ha már ennyien mondják miért nem tudod megfogni azt a szerencsétlen macskát és elvinni az orvoshoz. Sírdogálj hozzá egy kicsit és remélhetőleg ellátja az állatot vagy megengedi, hogy utólag esetleg részletre fizessetek. Vagy próbálj felhívni egy állatmemhelyet hátha segítenek. A Noe pl. Elég megbízható. Vagy hírdesd meg a cicát a neten jelenlegi állapotábam hátha egy jóérzésű ember befogadja és kezelteti így is. Nem való ilyen embereknek állat sajnos. Mondjul ilyen hozzáállással anyádnak gyerek sem. Sajnállak, hogy ilyen családod van. Egyébként miért vágta földhöz a macskát? Azért ez érdekelne.
2017. nov. 16. 14:34
 28/51 anonim ***** válasza:
25%

"Mi lesz a következő? Majd vadászik magának egereket, mert a kaja túl drága neki?"

Pedig egy normális világban ez lenne a normális, hogy a macska egeret fog és nem egész nap a kanapén döglik...

2017. nov. 16. 15:40
 29/51 anonim ***** válasza:
79%
Vidd el azonnal és kérj részletfizetést.Ennyi. vagy áss egy gödröt amibe holnap reggel beteheted, nem valószínű hogy túléli. Ha a fejét megütötte bachatod a fecskendöt.
2017. nov. 16. 17:00
 30/51 anonim ***** válasza:
56%
Na mi lett a macskával? Él még?
2017. nov. 17. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!