Mi a véleményetek róla?
istenem.nem igaz, hogy miért nem lehet normálisan válaszolni. (tisztelet a kivételnek)
Nem tudom ki az a 67 %-os válaszoló de a 11 kérdésnek a 80% kb. ő írta. Aminek a nagy része hülyeség.
Köszönöm szépen az értelmes válaszolóknak. :)
Istenem, most minek kell ennyire neveletlenül és irritálóan viselkedni? Ha unatkoztok verjétek meg egymást, és aki nyer akassza fel amgát ;)
Szal a kérdésre válaszolva:
1, A kiscicák 6-7 hetes korukig szopnak DE!! már 4 hetesen tudnak maguktól enni szilárdabb kaját is.
2, Attól függ ők mennyit várnak, sztem 6-7 hetesen már elhozzhatod (én 4 hetesen kaptam meg)
3, Mond neki h kb. 3-4 hét csak h ne haljon meg kint és utána már kimehet, 3 hét múlva már anyukád nem akarja kiengedni ;) Viszont MINDIG tartsd tisztán és TE GONDOZD és ne háruljon anyudra mert akkor kipenderíti onnan.
4, Igen, 7 hetesen ha nem szokott meg téged nagyon valószínű h elkóborol .. és akkor bizony egy nagyobb kandúr meg is eheti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!