Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek róla?

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Szóval ma tudtam meg, hogy születtek kiscicák a szomszédunkban, és, hogy később majd el fogják őket ajándékozni. Még azt hiszem a szemük sem nyílt ki. Anya kicsit vonogatta a válát rajta, de apa megkérdezte a szomszédoktól, és azt mondták, hogy szívesen ideadnak egy cicát. Nagyon örülök neki, hiszen régóta szerettem volna. A helyzet az, hogy én félek, hogy majd ha kint lesz az udvaron a kiscica akkor majd egy kandúr megeszi, vagy elkóborol a háztól, ezért szeretném a szobámban tartani, hogy itt lakjon bent velem.De itt a bibi. Ezt anya még úgysem engedi. Akkor a kérdéseim: Mennyi ideig szopiznak a kiscicák? Mennyi idő amíg várnom kell arra, hogy ide tudják adni? Hogy beszéljem rá anyát, hogy had maradjon bent? Vagy egyáltalán elkóborolhat vagy megeheti még a kandúr olyan idős korában?
2010. máj. 31. 15:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyes+kettes.Mire jó ez a tapló szöveg?

[link]

A macska 6-7 hetes koráig szop.

2010. máj. 31. 15:45
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
15:45-ös:igen addig bent maradhat amíg seprűvel ki nem kergetik!!!:D:D:D:D
2010. máj. 31. 15:46
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
15:46 ott a pont!!!xDxD
2010. máj. 31. 15:47
 14/24 A kérdező kommentje:

istenem.nem igaz, hogy miért nem lehet normálisan válaszolni. (tisztelet a kivételnek)

Nem tudom ki az a 67 %-os válaszoló de a 11 kérdésnek a 80% kb. ő írta. Aminek a nagy része hülyeség.

Köszönöm szépen az értelmes válaszolóknak. :)

2010. máj. 31. 15:52
 15/24 anonim ***** válasza:

Istenem, most minek kell ennyire neveletlenül és irritálóan viselkedni? Ha unatkoztok verjétek meg egymást, és aki nyer akassza fel amgát ;)

Szal a kérdésre válaszolva:

1, A kiscicák 6-7 hetes korukig szopnak DE!! már 4 hetesen tudnak maguktól enni szilárdabb kaját is.

2, Attól függ ők mennyit várnak, sztem 6-7 hetesen már elhozzhatod (én 4 hetesen kaptam meg)

3, Mond neki h kb. 3-4 hét csak h ne haljon meg kint és utána már kimehet, 3 hét múlva már anyukád nem akarja kiengedni ;) Viszont MINDIG tartsd tisztán és TE GONDOZD és ne háruljon anyudra mert akkor kipenderíti onnan.

4, Igen, 7 hetesen ha nem szokott meg téged nagyon valószínű h elkóborol .. és akkor bizony egy nagyobb kandúr meg is eheti!

2010. máj. 31. 15:56
 16/24 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod :)
2010. máj. 31. 15:57
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
xD
2010. máj. 31. 15:58
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Ja és én nem az a 67 % vagyok. Most látom h ugyanaz xD
2010. máj. 31. 15:58
 19/24 anonim ***** válasza:
6 hetes korukban elválaszthatóak a kiscicák az anyukájuktól. Az anyukádat könnyű rábeszélni, ha a macskák nem hosszúszőrűek (mert akkor szanaszét hullik majd a házba a szőrük), mert nagyon szobatiszták, ha megtanítják neki, hová kell... Vegyél egy "macskawc"-t! A kandúr nem fogja őket megenni, de ha szabadon van tartva a kertben (és főleg ha a szomszédban vannak a testvérei) valószínű, hogy át fog szökni a szomszédba. Ha meg még ráadásul kandúr is, ha megnő és nincs ivartalanítva folyton a nőstényeket fogja keresni.
2010. jún. 2. 15:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
tegnapelőtt 15:43: Hogy a verbe csinalsz te 200C°vizet, iqbajnok? Ha megcsinalod, megfozheted a macskamat... -_-!
2010. jún. 2. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!