Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Szóval ma tudtam meg, hogy születtek kiscicák a szomszédunkban, és, hogy később majd el fogják őket ajándékozni. Még azt hiszem a szemük sem nyílt ki. Anya kicsit vonogatta a válát rajta, de apa megkérdezte a szomszédoktól, és azt mondták, hogy szívesen ideadnak egy cicát. Nagyon örülök neki, hiszen régóta szerettem volna. A helyzet az, hogy én félek, hogy majd ha kint lesz az udvaron a kiscica akkor majd egy kandúr megeszi, vagy elkóborol a háztól, ezért szeretném a szobámban tartani, hogy itt lakjon bent velem.De itt a bibi. Ezt anya még úgysem engedi. Akkor a kérdéseim: Mennyi ideig szopiznak a kiscicák? Mennyi idő amíg várnom kell arra, hogy ide tudják adni? Hogy beszéljem rá anyát, hogy had maradjon bent? Vagy egyáltalán elkóborolhat vagy megeheti még a kandúr olyan idős korában?2010. máj. 31. 15:33
1/24 anonim válasza:
Ba*d meg a kandúrt aztán hát ha beledöglik xD
3/24 A kérdező kommentje:
hűh de viccesek vagytok. -.-"
Kérnék értelmes válaszokat, nem hülyeségből kérdeztem.
2010. máj. 31. 15:38
4/24 anonim válasza:
Nem hülyeség ez egy jótipp kisanyám;)
5/24 anonim válasza:
Második: xD jó ötlet sztem is edd meg!!!!!!
7/24 anonim válasza:
Jajj istenem h nem lehet normális válaszokat adni egy normális kérdezőnek!
Itt egy tipp,csak,hogy legyen egy normális is aki ír:
A kiscicával nincs más teendő mint tobd bele 200 fokon forró vízbe és hagyd benn 30 percig,utánna dobj hozá egy kis sót,vegetát,répát.Aztán jó étvágyat!
:)
8/24 A kérdező kommentje:
jó az, hogy egyedül te válaszolgatsz, és akkor is hülyeségeket?
Mégegyszer : az értelmes válaszokat nagyon megköszönném
2010. máj. 31. 15:44
9/24 anonim válasza:
6-8 hetesen elhozhatod már,először kérd azt hogy amíg kicsi hagy legyen bent hogy megszokja,aztán majd úgyis megszereti mindenki és simán bentmaradhat:)
10/24 anonim válasza:
Azt én is főleg egy nem kislány kérdezőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!