SOS! Macskára kutya advantix került, remeg, razkodik?
Figyelt kérdés
Ma vettünk a kutyamnak advantix cseppet. Nem voltam otthon, anyukám rakott a macskara is egy cseppet. Most elkezdett a macskra temetni, razkodni. Hivtam az állatorvost,férje vette fel hogy jelenleg nincs otthon. segítsetek kérlek mit tegyek??? Nagyon meg vagyok ilyedve2017. nov. 9. 21:17
11/15 A kérdező kommentje:
Le igen. Le is borotválta a doki ahova került a szerbol.
Nem javult a helyzet,de nem is rosszabbodott:(
2017. nov. 10. 06:08
13/15 anonim válasza:
Nagyon megijedtem, ahogy olvastam a történteket. Nálunk is van cica is kutya is, soha nem gondoltam bele, hogy ilyen probléma előállhat. Ezentúl sokkal óvatosabb leszek! Nektek nagyon szorítok, remélem mindkét cica rendbejön! Kitartás!
14/15 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj valószínűleg az volt,hogy lenyalogattak egymasrol.
Jól vannak mindketten, most hoztuk el a másikat is a dokitol!!
El sem hiszem:))))))
2017. nov. 10. 18:18
15/15 anonim válasza:
Tanuljatok az esetből, Advantixot nem szabad cicára tenni, ha nem nyalják le, akkor is mérgező nekik!
Cicákra a másikat, az Advocatet kell csöpögtetni, az a nekik való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!