SOS! Macskára kutya advantix került, remeg, razkodik?
Figyelt kérdés
Ma vettünk a kutyamnak advantix cseppet. Nem voltam otthon, anyukám rakott a macskara is egy cseppet. Most elkezdett a macskra temetni, razkodni. Hivtam az állatorvost,férje vette fel hogy jelenleg nincs otthon. segítsetek kérlek mit tegyek??? Nagyon meg vagyok ilyedve2017. nov. 9. 21:17
1/15 anonim válasza:
Azonnal vidd az orvoshoz vagy állatkórhózba, mert belehalhat.
2/15 anonim válasza:
Azonnal rohanj vele orvoshoz, mert elpusztul!!!!!!!
3/15 anonim válasza:
Ezen tényleg csak az állatorvos tud segíteni, telefonálj más dokinak, próbálgasd, házilag nem tudsz mit csinálni! :(
5/15 anonim válasza:
Azonnal mosd le!! Furdessetek meg minel hamarabb AZTÁN irány egy állatkórház
6/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok,állatorvosnal vagyunk, athoztam egy másik városba.
Infúziót kap és nyugtatót! Kicsit jobban van, nagyon remelem
Hogy
Minden rendben lesz:(
2017. nov. 9. 22:46
8/15 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, hazahoztam, rakotottem infuziora, a doki megtanított hogy kell, és nyugtatozni kell,ahogy újra remegni kezd, szóval ma nem lesz alvás de a lenyeg hogy jobban legyen . Reggel viszem megint dokihoz.
Kiderült hogy az a baj, hogy 2 cica van, és valoszinu lenyalta a masikrol. Mert tényleg csak 1-1 cseppet kaptak allitolag és a másiknak semmi baja..
2017. nov. 9. 23:45
9/15 A kérdező kommentje:
Rosszul lett a másik is :,(((((
Most voltunk megint dokinall, most ertunk haza:(
2017. nov. 10. 03:05
10/15 anonim válasza:
Lemostátok őket? Jobbulást a cicáknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!