Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan talált vissza a cica?

Hogyan talált vissza a cica?

Figyelt kérdés
Anyukámnál túl sok lett a macska, úgy döntöttünk, hogy egytől megszabadulunk. Menhelyek nem akartak átvenni, de bántani sem akartuk. Azt találtuk ki, hogy kocsival elvittük vagy öt utcával arrébb, ami kb 2-3 km. Reggelre visszajött a macska. Honnan tudta, hogy merről, és mennyit utazott?

2017. nov. 4. 17:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ez aztán humánus. Nincs valaki, akinek kell a cica? Facebook-on is meg lehet hirdetni, nem kéne az utcán kirakni szerencsétlen állatot, azért mert nektek sok lett.
2017. nov. 4. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Ennek nem ez a megoldása, sőt büntetőjogi kategória, az állatelhagyás bűncselekmény.

Mi az, hogy túl sok lett a macska? Ivartalanítani kell, és akkor nem lesz túl sok. Nem fogni és kidobni valahol, mint egy szemetet.

2017. nov. 4. 17:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom kinti macska volt. Tudod a macskák kijárnak a kertből, nem állnak meg a kerítésnél.

Ja amúgy nem buták és nagyon jó a szaglásuk is.. Tudják hol kapnak kaját.

2017. nov. 4. 17:27
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan kiraktátok az út szélére b+????
2017. nov. 4. 17:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Megértem a felháborodásotokat, de eredetileg nem a saját macskánk volt, hanem csak átjárt hozzánk vendégségbe, és mivel MINDIG kapott enni, itt ragadt nálunk. Én nem a szántás közepében tettük le, hanem lakott övezetben, ahol találhat magának új szállást, és kaját. De ha kell valakinek, ingyen elvihető, és még 5 másik is.
2017. nov. 4. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Csak hogy választ is kapj. Kutatások folynak arról, hogy a macskák hasonlóan a galambokhoz képesek érzékelni a föld elektromágneses mezejét és ezzel meghatározni a helyzetüket. Azonban egy átlag kinti macskának hacsak nem túl sürűn lakott(macskával) környéken éltek, 5km a territóriuma szal 5 utcával odébbról kényelmesen hazatalál.

Ahhoz meg hagy ne fűzzek semmit se hozzá, hogy túl sok lett a macska, szal az egyiket kidobtuk......könyörgöm nem tudjátok kibírni, azt a havi 3-7 ezret nemtől függően hogy elvigyétek szerencsétlen áklatot ivartalanítani? Egyszer kell és aztán békében leélheti magának az évecskéit....ha meg esetleg újabb utcáról befogadott akkor ne szoktassátok oda. Ez nem ugy megy, hogy amig kicsi, addig huuu milyen cuki etetem szeretem, amikor meg megnől már annyira nem is szép mert hosszú pofija van meg csak sima foltos, mostmár nemkell szal kidobom.....nem játékról beszélgetünk, hanem egy másik élőlényről. Mit szólnál, ha születne még pár tesód és ezért cserébe, mert sokan vagytok anyud beadna egy árvaházba, mert “ennyi gyerek már nem kell”??

2017. nov. 4. 18:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó értelmes választ! Látom, hogy mindenki elítél minket, de azt senki nem vette figyelembe, hogy nem mi szoktattuk ide kiskorában, hanem befogadtunk egy kóbor macskát. Aztán a többit, és nem akartak elfogyni. Jelzem, hogy ennyi macska (5-8) már annyit eszik, mint 2 nagyobb kutya. De mi egyiket sem bántottuk. De tanultunk az esetből, és köszönöm a tanácsokat. Mostantól majd elzavarjuk őket, vagy megkérem édesanyámat, hogy lövöldözze le őket nyílpuskával. Amúgy könnyű okosnak lenni nulla macska tulajdonosaiként, de ha majd minden nap egyel nő otthon a létszámuk, és választanotok kell, hogy a gyereketeknek adjatok enni, vagy a macskáknak, akkor lehet állatbarátnak lenni. Arra nincs pénzünk, hogy az összes kóbor macskát mi ivartalanítsuk, és említettem, hogy egy állatmenhely sem akarta befogadni.
2017. nov. 4. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

Jézusom...

Kezdjük ott, hogy én nem tudom elhinni, hogy az ismeretségi körötökben, vagy neten valahol nem találtatok neki gazdát, főleg így, hogy még ingyen is odaadnátok.

A másik, nem értem, hogy egy darab kiscica már mit oszt-szoroz, ha nem tudnátok ennyi macskával mit kezdeni, nem csak egytől szabadulnátok meg...

Úgyhogy remélem, kamu kérdés.

2017. nov. 4. 18:38
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy most olvastam az utolsó kommentedet és csak szólok, nekünk van 2 cicánk is, mielőtt belém kötnél vagy valami :D De amúgy nem értem, mi köze van a két dolognak egymáshoz, nem muszáj ahhoz bármilyen állatot is birtokolni, hogy fel tudja valaki fogni, egy állatnak is vannak ugyanúgy érzései, mint egy embernek. Vagyis mint egy normális embernek, nem az ilyen állatkínzó elmebetegeknek, mint ti, kérdező.

Ez a "szólok az anyámnak, hogy lövöldözze le őket a nyílpuskával" rész meg remélem, csak valami morbid poén akart lenni a részedről. Csak szólok, már a kérdésed alapján fel lehetne jelenteni titeket, az IP-címed alapján bármikor lenyomozhatnak, szóval szerintem vigyázz, miket írsz az interneten :) Bár meg is érdemelnétek, hogy feljelentsenek.

2017. nov. 4. 18:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Mindenhol érdeklődtünk, de senkinek nem kellett. Amúgy egy erőszakos cica volt, és az sajátjainkat marta + elette előlük a kaját. Kár, hogy az eredeti kérdésre csak 1 embernek sikerült válaszolni.
2017. nov. 4. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!