Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudnám a cicám leszokta...

Hogyan tudnám a cicám leszoktatni a hisztiről?

Figyelt kérdés

6 hónapos macskám az utóbbi 2-3 hónapban rászokott arra, hogy csak jön-megy a lakásban és nyafog. Nem nyávog, kimondottan mélyebb, picit ilyen rezgős, "trillázó" hangot ad ki. Valami ilyesmit:

https://www.youtube.com/watch?v=nq1MUWeGdsY

Eleinte azt hittem, hogy ilyenkor éhes és adtam neki enni. De sokszor van, hogy adok neki ilyenkor és nem eszik, csak csinálja tovább 1 perc múlva megint. Semmi baja, semmije nem fáj (voltunk vele orvosnál is, ivartalanítás is megvolt). Én arra tippelek, hogy unatkozik. Pedig rengeteg játéka van, csak én itthon vagyok, itthonról dolgozom és - szerintem - zavarja, hogy nem vele foglalkozom. Következetesen soha nem szoktam vele ilyenkor játszani, ne gondolja azt, hogy ezzel bármit is elér, de baromi idegesítő. Néha rákiabálok, vagy lefújom viráglocsolóval (nálunk ez a fegyelmező eszköz), akkor abbahagyja pár percre. Aztán általában megunja és elalszik. De baromira idegesítő. Főleg amikor hétvégente is erre kell kelnünk.

Van ilyesmi téren valakinek tapasztalata?

2017. okt. 31. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Meg kell harapni a fülét farkát.
2017. okt. 31. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Enyém is szokott ilyet én ezt csak berregésnek hívom 😂

Én is úgy vagyok ezzel h szerintem unatkozik

2017. okt. 31. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy nőstény? Ha igen, nem lehet, hogy tüzel, vagy tüzelni fog?
2017. okt. 31. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó: írta, hogy ivartalanítva lett.
2017. okt. 31. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!