Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy tudom megszelidíteni?

Hogy tudom megszelidíteni?

Figyelt kérdés
A másik házunknál albérletbe laktak és elköltöztek de ott hagytak 2 cicát egy felnöttet és egy olyan választási kiscicát ilyen szivtelenek voltak. 4 házzal van följebb tehát bármikor áttudok menni én nagyon állatbarát vagyok így etetem őket úgymond befogadtam őket a nagycica nagyon szelíd barátságos de sajna a pici rettentően fél nem tudom megfogni vagy a közelébe menni de eszik mert ha elmegyek a táltól akkor odamerészkedik. Én haza hoznám őket csak a nagyot nem akarom elszakítani a picitől meg nekem is van 2 cicám akik bentik meg kintik is es nem tudom hogy barátkoznának össze. Szóval szerintetek hogy szelíditsem meg?? 😟
2017. okt. 21. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Maradj a közelbe amíg eszik,de foglald le magad valamivel vagy legalábbis csinálj úgy mintha ő nem is érdekelne.Ha úgy látják,hogy nem foglalkoznak velük,akkor nyugodtabbak és nem menekülnek.Pár nap után elkezdhetsz fokozatosan közelebb menni meg beszélni hozzá.Meg megpróbálkozhatsz a kézből etetéssel is.
2017. okt. 21. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
nem tudok valaszolni,viszont nagyom aranyos vagy! Kedves toled!
2017. okt. 21. 21:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mind a kettőtöknek☺ Megpróbálkozom a picivel úgy ahogy irtad.
2017. okt. 23. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!