Miért hány összevissza a macskám?
Nem a hányás okát kérdezem. Hanem arra vagyok kíváncsi, hogy ilyenkor miért járja be az egész szobát és csinálja mindenhova? Mikor haza jövök, 10 különböző helyen is fogad a trutyi. És ezt úgy képzeljétek el, hogy olyan helyeken is van amerre a nap folyamán egyébként soha nem is mászkálna. Amikor hányós, akkor viszont megy mindenfelé.
A másik cicám olyan ügyes volt, ő mindig az alomba végezte.
Nekem is az egyik macskám ügyes hányó, mindig a fürdőszoba kövére adja az ajándékot. A másik ciccem pedig mindig valamilyen szőnyeget céloz be, lehetőleg akkor aknázik amikor senki sem látja, hogy aztán jól belelépjek. Tavaly elkapott egy hányós betegséget, na utána tisztítóba vittem a gyapjúszőnyeget.
Egyébként szőroldó pasztát próbáltátok már?
nemrég csináltunk labort, minden rendben volt
az állatorvos meg csak körberöhögött, hogy semmi baja ennek a macskának, minek aggódok meg szórom a pénzt rá folyton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!