A macskámnak vásárolnék olcsón húst. Vágóhidaknál, vagy különböző húsüzemeknél van lehetőség erre?
Emberek, nyugalom! A macskák évezredekig húst ettek, nem volt bajuk. A macskatáp a húgycsőben követ okoz náluk, a konzervekben a szója pedig nem hús, a szükséges A-vitamint pl. csak a húsból képesek kinyerni. Szóval valaki olyan válaszát kérem szépen, aki nem megrögzött "mai műanyag kaja"-mániás, hanem aki a kérdésemre tud válaszolni. :) Köszönöm előre is. :)
A nagy mennyiségű hús (vagyis étel) tárolására pedig már felfedezték a fagyasztót, szóval no para.
Oké, húst ettek, de ne gondold azt, hogy a hentesnél a nyesedék olyan szuper jó minőségű. A valóságban akadnak közte veszélyes baktériumok, amik ugyan főzéskor-sütéskor elpusztulnak, de mivel az állat nyersen kapja, ki van téve a fertőzésnek.
A vadon élő állatok húsa se sokkal jobb, paraziták és minden egyéb.
Hidd el, hacsak nem a tesco legalja táppal eteted az állatot, a legjobbat teszed vele.
Bár én boltban veszem a húst a macskámnak, tehát a kérdésre nem tudok válaszolni, vitatkoznék a többi válaszolóval. Ez az első saját cicám, mármint amit teljes mértékben én gondozok és úgy döntöttem hogy nyersezni fogok vele. Nyilván oda kell figyelni az arányokra, alapos utánanézéssel jár, de hatalmas különbség van a táppal etetett macskák között és közte. Gyönyörű, fényes és puha a bundája, teljesen egészséges. És egyáltalán nem drágább, mintha megvennék egy jó minőségű tápot, sőt.
Nyilván azzal sincs gond, ha valaki egy jó táppal etet, csak kicsit túlzásnak éreztem ennyire lehurrogni a nyers hússal való etetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!