Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy tudom felvenni az ölembe...

Hogy tudom felvenni az ölembe a macskát?

Figyelt kérdés
Úgy szoktam,hogy két karral a hasa alá nyúlok és felemelem.Így tudom vinni kézben.De nem szereti,remeg,mocorog,le akar szállni.Hogy lehet ölbe venni egy macskát,hogy neki is kényelmes legyen?

2017. szept. 16. 21:41
 1/8 anonim válasza:
13%
Ha az állat nem akar az öledben maradni, ne eröltesd. Vannak olyan típúsu macskák, akik nyitottabbak erre. Ha feltétlenül ilyet akarsz, ezt ajándékoz el, vagy csapd le egy lapáttal, földel el, és vegyél egy hűségesebbet.
2017. szept. 16. 21:48
 2/8 anonim válasza:
100%
A két mellső lábánál fogd meg. Hogy is mondjam, mintha a hónaljához nyúlnál, bár ez így elég hülye hasonlat. Úgy emeld meg. Ha meg vinni akarod, akkor a mellkasodnak döntsd. Ha meg úgy akarod vinni, hogy nem fogod magadhoz, akkor a mellső lábához nyúlj be ugyanúgy, meg tartsd a fenekénél is. A hasánál ne fogd, nehogy megnyomd neki.
2017. szept. 16. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Bakker, nem olvastam végig az első választ, és idő alatt felpontoztam... :(

Amúgy nem minden macska szereti, ha felveszik.

2017. szept. 16. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
*idő előtt
2017. szept. 16. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyémet pl fel se kell venni, ha leülök az ölembe mászik :D
2017. szept. 16. 22:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Rám is felugrik,de ha felveszem és viszem valahova,az nem jó neki.Ha a hasánál fogom meg,az fáj neki?
2017. szept. 16. 23:32
 7/8 anonim válasza:
100%
Igen, hasánál ne fogd. Két melső lábánál a hónaljánál átnyúlsz, majd a másik kezeddel alulról tartsd a testét, mintha ülne a karodon. Kell alulról a támasztás neki, hogy a hónaljánál az ízület ne sérüljön. :)
2017. szept. 16. 23:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem minden macska tolerálja ezt. Rengeteg macskánk volt, a legtöbbet lehetett macerálni akárhogyan, szerette a figyelmet, néhány magának való volt s csak akkor szerette a foglalkozást, ha neki épp tetszett s volt barátságos macska, aki sok mindent bírt, de a felvétel ellen tiltakozott. Ez ilyen, más a személyiségük. Nem feltétlenül kényelmetlen nekik, csak nem tetszik nekik.
2017. szept. 17. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!