Faluhelyen miért az iromba macskát kedvelik?
Az iromba a cirmos?
A cirmos macskákból sok van és ha tarkával párosodik, tipikusan mind cirmos lesz, csak egy részük pluszban tarka is.
Én a cirmost szeretem, a falvaknak ehhez nem sok köze van. Nagyon szép a macska cirmosan, no :) De nekem nem a terepszínű tetszik, hanem a sötét cirmos és a vörös cirmos. Lehet kicsit tarka is mellé...
Én minden kölyköt meghagyok (s imádkozom, hogy megmaradjon legalább egy, nagyon kevés macska van a környéken, pedig kéne. aztán ha még meglesz a még igen fiatal anyamacska - itt azért komoly a halandóság, szabad félvad macskáknál ez van, ivartalaníttatjuk, mert ő sem akar csilió kölyköt), mondjuk most 4 majdnem egyforma sötét cirmos lett, káprázatosan szépek. Az anyjuk barna aligcirmos, az apjuk sötét cirmos. Nekik pedig még a hasuk is kontrasztosan cirmos és pöttyös :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!