Miért nem eszik a macskám már 4 napja?
Csütörtökön már semmit nem evett, azóta sem. Már előtte 3-4 napja kevesebbet evett,vittem orvoshoz,kapott antibiotikumot, szteroidot,azóta mindennap viszem, újabb adag injekció, plusz étvágyfokozó, roboráló, vitaminok, stb. De nem javul az állapota semmit, már nagyon pille könnyű, sovány, igaz mindig pici, vékony cica volt.
14 éves ivartalanított fiú cica, 3 hetesen találtuk őt és a testvérét, akinek semmi baja. Lakásban élnek, de van egy elég nagy udvar nekik bekerítve, tetején is drót, tehát onnan soha nem mennek ki, de így a szabadban is vannak. Nem találkoznak más cicákkal. Még soha nem volt beteg.Ez az állapot az öregedés jele, vagy visszafordítható? Mindenféle étellel próbálkozom nála:csirkemell nyersen, főzve, legjobb fajta konzervek,főtt hal, főtt csirkemáj, és ami csak létezik, de megszagolja és meg se nyalja.Más tünete nincs, pisil rendesen, nem megy a hasa, nem lázas, nem tüsszög. Csak gubbaszt, alszik, nem eszik, fogy lefele.Ha szólok neki, rám néz, nyávog egyet.Dorombol, bújik hozzám, de keveset.Volt már valakinek hasonló gondja cicával, és mit csinált vele, javult esetleg meggyógyult?
Mindenkinek köszönöm aki segít valamivel.
EZ nem szimpla öregség, itt valami nagyobb baj van.
Az én cicám is ilyen kedvetlen volt az utolsó hónapjaiban, neki veseelégtelensége volt. De ő ivott és pisilt is sokat, kivéve már a legutolsó napokban.
Szerintem keress másik orvost, és addig is fecskendőből csöpögtesd a szájába a vizet, és Calo-Pet pasztát kenj a szájába, hogy erőre kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!