Két kiscicát hogyan lehetne összeszoktatni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy négy hónap körüli befogadott kandúr cicánk (két hónapja van már nálunk). Három napja egy 6-7 hetes lány cica is hozzánk került. Külön zártuk őket, de próbálkozunk az ismerkedéssel. Először volt morgás, fújás, ez mostanra abbamaradt. Végigszimatolták egymást, ezzel nincs probléma. A gond az, hogy a kandúr nagyon hevesen támadja a kicsit, mintha préda lenne. Lehet, hogy csak durva játék, nem igazán tudom mit csináljak. Próbálom fokozatosan (egymás mellett etetés stb.) Félek, hogy komolyabb kárt tesz benne, mivel sokkal nagyobb. Nemsokára tartósan egy helyiségben kellene tartózkodniuk. Köszönöm előre is a válaszokat!2017. aug. 31. 20:28
1/2 anonim válasza:
macskat nem a hazban kell tartani hanem az udvaron, akinek nincs udvara nem ertem minek tart macskat.
2/2 A kérdező kommentje:
Én pedig azt nem értettem sosem, hogy miért nyilvánít valaki véleményt a tények ismerete nélkül. Egyetlen szóval sem írtam, hogy kizárólag lakásban tartott macskák. Többet lesznek felnőttként kint, mint bent. Kicsik még, simán kilógnak a kerítésen és még semmi veszélyérzetük nincs. A lehetséges következményeket érti ugye? Köszönöm az értékes segítséget!Egyébként összeszoktak a cicák. Szép napot!
2017. szept. 2. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!