Nektek milyen szaga van a macskátoknak?
Figyelt kérdés
Az enyémnek kb olyan illata van,mint a poros könyveknek,vagy nem is tudom,mihez hasonlítsam.Néha kicsit tehén szaga is van.2017. aug. 31. 10:14
1/12 anonim válasza:
Nem szoktam szagolgatni, de gondolom macskaszaga. :) Nem büdös.
2/12 anonim válasza:
Kellemes széna illata van,mivel hogy a szénában alszik.
3/12 anonim válasza:
Az enyém bent tartott cica, és nincs semmilyen szaga.
4/12 anonim válasza:
Szerintem átlagos macskaszaga van, bár nem nagyon szagolgatom.Nem a macskád szaga a lényeg, hanem hogy szeresd őt, úgy ahogy van!
5/12 anonim válasza:
Olyan poros néha mint nálad,de ha kimosom akkor friss illata van:D
6/12 anonim válasza:
A benti cicának vagy nincs szaga, vagy néha öblítő szaga van ha hozzánk vagy kimosott plédekhez/takarókhoz bújik. A kintinek vagy poros vagy szénás vagy épp neki is semleges szaga van.
7/12 anonim válasza:
Semleges, inkább kellemes illata van. Benti cica.
8/12 anonim válasza:
kanszagu, kinti macska es sokat pasizik, ez itt a helyi kanmacskak curvaja.
9/12 anonim válasza:
Az enyemeknek alltalaba jo illata van,kicsit edeskes.Az egyik viszont neha halszagu.
10/12 anonim válasza:
Leginkább úgy tudnám leírni, hogy puha szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!