SOS Milyen macskawc-t használtok?
Alpmtálcát használtam,egészjó alommal,ami szagtalanít,csomosodik a pisire. Minden nap kiszedtem a terméket...pisit,kakát.
De másfél hét után azt vettem észre,hogy tiszta pisi az alomtálca alja. Nem hinném,hogy lyukas lenne,mivel kitakaritottam a tálcát és akkor nem folyt ko belőle a víz.
Szóval ki szeretném próbálni a cica wc-t. Max 5000et szánnék rá. Segítenétek kiválasztani ,melyik lenne a legjobb?
Lehet innen fogok rendelni.
Ti hogyan tisztítjátok a cicaalmot,milyen gyakrab? Mire figyeljek oda?
Attól félek,hogy a macskawct nem fogja használni ,mert nagyon finnyás.macska,kilenc éves, és emlékszem régebben azért tértünk át az alomtálcára.
(Bár most egyedül használná, kéz hete költöztem el vele otthonról, otthon maradt a másik két macskám. )
Nekem kicsit primitívnek tűnik ez a verés dolog.
Értem.én, nevelni kell egy macskát is.
De veréssel,olyan sokat nem lehet elérni.
Azt vettem észree,hogy az emberek akkor verik az állatokat,ha valami nincs rendben az életével, és a gyengébb élőlényen le tudják vezetni.
Egy gyereket se szoktak megverni,ha bepisil.véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!