Milyen nevet adnátok a kiscicáknak? (többi lent)
Van az utcán három cicatestvér és az anyjuk. Ha minden igaz, nemsokára a saját cicáim lesznek. A kicsik vadak, nem lehet megfogni őket, de a kezemből elveszik az ételt. :D Van egy fekete, akinek a szája, a hasa és a lábai fehérek. Őt Ravennek hívják. A másik kettőnek viszont nem találtam jó nevet... Az egyik hosszú szőrű (talán az apjuk fajmacska volt) szürke kis kandúr, őt már simogattam és dorombolt is. A másik nem tudom, hogy fiú vagy lány, de én lánynak láttam. Ő fehér és fekete foltocskái vannak. Van ötletetek?
(én eddig ezeket a neveket találtam: Csipesz, Pamacs, Szőrmók, Csíkos és a foltosnak meg Missouri, Cinca, Whiskas, Crystal, Tappancs. A Cirmi meg Folti túl átlagos nevek.)
na végre hazaviszed őket?:)
van amelyik nehezebben szokja meg az embert,egyik ilyen volt nálam,még kajálásnál sem tudtam megsimogatni aztán most meg ő a leginkább dörgölőzős :)
a neveket én tulajdonság vagy kinézet alapján adom nekik
van egy ujjonc annak még nincs pl neve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!