Ti milyen nevet adnátok egy vörös kandúr cicának?
Figyelt kérdés
A Garfield nevet nem szeretném,mert az előző cicámat is úgy hívták.A kiscica amúgy nagyon kíváncsi,igazi kis felfedező:)2017. júl. 1. 13:31
3/12 anonim válasza:
Pixi vagy Kalandor, Titi, Kalóz esetleg Pöttöm, de ezt te döntsd. Pl az én kiskutyámat Manónak neveztük el.:)
Errefelé amúgy szoktuk mondani, hogy:"Ne mind mondjad tita mita mon' ki tittán makka" (Direkt mondjuk így) Tudom semmi köze ehhez, de most beugrott.:)
4/12 anonim válasza:
Mindenképp olyat, amire hallgat. Szerintem próbálgass azok közül, amik tetszenek neked, és figyeld, hogy melyikre reagál.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2017. júl. 1. 18:16
8/12 Dzseri válasza:
Szőrmók Úr! :-)
egyébként a vörös cicák 99% kandúr
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is ment a zöldkéz:)
2017. júl. 2. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!