Mennyire szereted a cicádat és mit tennél meg érte?
ezen még így nem gondolkodtam..
az ésszerűség keretein belül bármit, de nem értem hogy érted hogy mit tennék meg érte? mert ez azért helyzetfüggő.
Hányni sok mindentől tudnak, és ha tudom h nem beteg azért nem vinném el orvoshoz,
de több dolgot megtennék érte mint némelyik emberért.
rövid gatyában szakadó esőben, derékig érő csalánban is képes vagyok őt (őket) keresgetni =) (majdnem tüdőgyuszim lett utána XD)
nagyon szeretem a cicáimat, és hát bármit megtennék értünk... amikor kicsik voltak egyik fenn ragadt a fán és én utána másztam. 13/L =)
Nagyon szeretem a cicámat, de még nála is jobban a kutyámat.
A macska tényleg roppant jó fej, de nincs szüksége a szeretemre. Csak a kényelemre és a kajára, meg a cirógatásomra, amit biztosítok neki, egyébként ragaszkodik a függetlenségéhez. A kutyámat 10000 emberéletért sem adnám (az ember nem valami hálás, hűséges, és szerető szívű élőlény, ellentétben a kutyával), és a macskáért is felvernék éjszaka egy dokit, ha arról lenne szó, de ettől függetlenül egyátalán nem lepne meg, ha a macska, akinek mindent megadok, és akitől mindent eltűrök, egy szép napon átnyergelne a szomszédhoz, mert ott kényelmesebb fotel van, vagy vm. hasonló, számomra semmitmondó okból. A kutya nem fog elhagyni, és nem csak használ, hanem szeret is engem. Legalábbis úgy vélem. :)
"_Volt már pl. olyan, hogy hajnal háromig kóvályogtam az udvaron, az utcán, mert nem jött meg időben. Benti cica, de kijár._"
Megnyugtató a tudat, hogy nem csak én vagyok ilyen "megszállot". :D
Bár én csak hajnali 1-ig bírtam cérnával, mert este 11-re legkésőbb itthon szokott lenni télen a macsek, de idén volt egy ilyen éjszaka, amikor nem akart jönni.
Én meg mentem és kerestem, végülis az utcasarkon találtam meg békésen üldögélve. Heves tiltakozás kíséretében felkaptam és hazahoztam. Utána már jót dorombolt bent a meleg szobában.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!