Nekem az anyamacska megengedi hogy kivegyem a kicsiket es simogassam akkor ez azt jelenti hogy nagyon szeret engem?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 22:51
1/6 anonim válasza:
Hát, ha nem is szeret, de megbízik benned, ez biztos.
De ha a következő alom előtt ivartalanítod, akkor biztos szeretni fog!
2/6 anonim válasza:
Nekem is megengedi, de sosem tételezném fel, hopgy szeret. Macska, jó neki, hogy simogatom és etetem, de nagy érzelmei biztosan nincsenek felém. No persze, sokféle macska van. Az itteni a maga ura, néha havonta egyszer látom. De a kicsiket szülés után kivehettem, szerintem tudja, hogy nem ártok nekik, ahogy neki sem.
3/6 anonim válasza:
"Macska, jó neki, hogy simogatom és etetem, de nagy érzelmei biztosan nincsenek felém"
Ez nem azért van így, mert macska, hanem azért, mert nem törődsz vele különösebben.
4/6 anonim válasza:
Bízik benned. Ettől szerethet is persze. Remélem ivartalanítva lesz még egy újabb alom előtt.
5/6 anonim válasza:
De igen, ez azért van, mert macska, és ő csak saját magát szereti, téged meg kihasznál! :)
6/6 anonim válasza:
Nem csak saját magát szereti... Hanem a kaját is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!