Mi tart vissza attól, hogy ivartalaníttasd a macskádat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 22:25
4/13 anonim válasza:
Az hogy 3 macskám van és 12ezer 1 ivartalanítás és 60ezer a havi fizum. De így is jól elvannak, nem szaporodnak szerencsére...
5/13 anonim válasza:
Én szeretem a cicáimat, de a szexet is.
6/13 anonim válasza:
22:34 mifelénk 6ezer volt tavaly ősszel az ivartalanítás, alapítványi segítséggel a fele: nőstény macsra...kandúr 4000
7/13 anonim válasza:
Tesómék nem szeretnék ivartalanítani,mert szerintük megváltozna a személyisége. zombi lenne. Egyedül van,végülis nem nagy gond ha nincs,csak az a hang ne lenne :)
8/13 anonim válasza:
Semmi, nekem természetes hogy ivartalaníttatom.
9/13 anonim válasza:
Nekem mind a két cicám ivartalanítva van és anno meg sem fordult a fejembe,hogy ne így legyen,mert felelős állattartónak gondolom magam.A cicáknak nem kell a sex,csak ösztön,amit muszály követniük,és amelyik tüzel és nem tud párzani(mert egyedül van),annak mégnagyobb kínlódás a dolog.Sok betegségtől,sérüléstől és stressztől óvja meg a cicát ezáltal nő az élettartama,nem beszélve arról,hogy az ivarzással együttjáró kellemetlen dolgoktól is megkíméli a a kétlábu kiszolgáló személyzetet.Szóval senkit ne tartson vissza semmi az ivartalanítástól!
10/13 anonim válasza:
Pénzhiány. Nálunk az állatorvosnál 12.000 Ft a nősténymacska ivartalanítása. Amint lesz rá pénzem, elviszem. De ha valaki tud a XI. kerületben ennél olcsóbb, és lelkiismeretes orvost, akkor máris viszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!