A cicám hamarosan 1 éves. Adjak neki valamit aminek örülne? Mit?
Figyelt kérdés
Tudom, ez hülyén hangzik, de nagyon szeretem, és szeretnék neki venni valamit. Nagyon okos, már megtanítottam rá, hogyha felmutatom az ujjam felé, akkor feláll 2 lábára. Elég pici, nőstény, Fantának hívják, barna és fekete csíkos.2017. aug. 7. 11:25
31/41 A kérdező kommentje:
Van a közelben, Győrben egy fressnap ha jól írom xD de tuti nem, ott biztos van, nem kell megrendelni. A hörcsögömre így is 10 ezer Ft-t költöttünk már, ő megvan xD
2017. aug. 9. 20:33
32/41 anonim válasza:
Csak egy f betű maradt le.:)Én az egyik pesti üzletükbe néztem,ott nem volt,de attól még Győrbe lehet.
33/41 A kérdező kommentje:
ja lehet :)
2017. aug. 9. 21:00
34/41 A kérdező kommentje:
fressnapf
2017. aug. 9. 21:01
35/41 anonim válasza:
Ilyen jutalomfalat adagoló néha van a CBA-ban is. Bár nem mindenhol, de több helyen láttam már. Enyémek is imádják.
36/41 A kérdező kommentje:
Ma halt meg a cica... elütötte egy kocsi.. vettem neki adagolót... nyugodj békében :(
2017. aug. 27. 18:35
37/41 anonim válasza:
Jajj,szegénykém.Azt hittem azt írod meg,hogy mit szólt az ajándékához,de akkor sajnos nem.:(
38/41 anonim válasza:
Szegény...
Ezért nem kell kengedni.
39/41 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Ezért veszélyes a kinti macskatartás, pláne egy ivaros macska esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!