A cicám hamarosan 1 éves. Adjak neki valamit aminek örülne? Mit?
Hát én különlegesebb husis konzervet szoktam nekik a szülinapjukra venni, de nem nagyon értékelik :D
nekik ami most nagyon bejött az macskamentás kis párna, a Fressnapfban vettem. De a kis pattogós labdákat is imádják. Mást az enyémek nem, így egy zacskó játékukat elvittem cicamenhelyre. Az ottaniak nagyon örültek a kis csörgős egérkéknek.
Aww de cukii :3 Az én cicám még pici (12 hetes), de én is ezen gondolkodtam pár napja, mit vegyek vagy csináljak neki az első szülinapjára :D Szerintem is jó ötlet valami finomságot venni vagy csinálni neki. A mi cicáink leginkább bolti tápokat kapnak, meg néha felvágottakat, kisebb húsdarabokat a mi kajánkból, pedig legjobban a halat szeretik, múltkor halpaprikást csinált anyukám és egy kis haldarabot odatettünk eléjük, pár másodperc alatt be is falták :D Szóval én a saját macskámnak biztos valami halas kaját készítek majd.
Játékot is szerettem volna amúgy venni neki, de végül is így is van egy milliónyi játékuk, szóval az nem lenne olyan..meglepetés számára :D Nem tudom, a te cicádnak mennyi játéka van, de ha nincs olyan sok, valami kis csörgő labdácskának vagy ilyesminek is biztos örülne :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!