Ti ha elmosogatjátok a macskatálat, utána fertőtlenítek a mosdókagylót is?
Dehogy fertőtlenítem. Minek?
Viszont nem a szüleimmel élek, hanem egyedül. Ha anyuddal élsz, kénytelen vagy alkalmazkodni hozzá.
Egy egészséges, rendszeresen féregtelenített (és oltott) macskától nem fogsz elkapni semmit, akkor sem, ha nem fertőtlenítgeted folyamatosan utána a mosdókagylót...
A párommal van egy szobacicánk, aki velünk is alszik. A tálkáit ugyan a fürdőszobai mosdóban mosogatjuk, de eszünk ágában sincs minden alkalommal fertőtleníteni utána, mert felesleges. Ezt is csak miattam, mert gyengébb az immunrendszerem, viszont a párom szülei anno. a konyhai mosogatóban mosogatták a cicás tálakat, mégis élnek és virulnak.
De igaza van az előttem szólónak, ha anyukád nem enged ebből, nem igazán tudsz mit tenni.
Sem.i bajod nem lesz, én a sajátjainkkal együtt mosom, csak legutoljára és ennyi. De a cicám.tisztára nyalja, meg ha hagy, azt ugyanugy kikotrom, mint a mi maradékunkat.
Oltott, féreghajtott cica, 95 százalék benti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!