Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 5 éves macskát le lehet...

5 éves macskát le lehet szoktatni a jelölésről?

Figyelt kérdés
szóval van egy 5 éves macskánk, pár hónapja van itt de folyamatosan az ágyra pisil, legutóbb konkrétan anyám hugyozta le, és szerencsétlen kutyánk ágyát is wc-nek használja. 2 alom van a házban, naponta vannak takarítva mégsem azt használja. amúgy ivaros nőstény. le lehet szoktatni? az ivartalanításos hülyeségeket nem kérem mert olyan nincs hogy varázsütésre megváltozik tőle, kár megpróbálnotok rám tukmálni. (ha nem lehet leszoktatni sehogy akkor megy a háztól)
2017. júl. 31. 14:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Tulajdonképpen, mi a kérdés? Már sokan megírtuk, hogy mi lenne a megoldás- ivartalanítás, de minimum menj el vele orvoshoz, hátha húgyköves, stb. Egyik megoldássem tetszik neked. Akkor?
2017. júl. 31. 15:38
 22/31 anonim ***** válasza:
78%
Látom, te már eldöntötted, hogy nem viszed orvoshoz, innentől kezdve fölösleges ez a kérdés.
2017. júl. 31. 15:40
 23/31 A kérdező kommentje:
eddig semmi mást nem írtatok csak az ivartalanítást, ami nem minden esetben működik, sőt szerintem 50-50%. Nem szeretem a szerencsejátékokat, nem kockáztatok, mert azt a 100€ sokkal hasznosabb dolgokra is elkölthetem.
2017. júl. 31. 15:41
 24/31 A kérdező kommentje:
engem az érdekel hogy ha az ivartalaítás mégsem válik be van-e még valami megoldás. ha nincs akkor nem marad itt. de látom a kérdést 12 válasz után sem sikerült felfogni egyeseknek.
2017. júl. 31. 15:43
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor előjöhet egy betegség főleg ha új helyre kerül az állat,a húgykő egyik oka például a stressz. Nem tudom merre laksz,de ha nem akarod orvoshoz vinni akkor érdeklődj a helyi menhelyeknél hátha tudnak neki másik gazdát találni,mert így csak szenved az állat. Amúgy az ivartalanítás is jó dolog,én nem tudnék egy ivaros tüzelő macskával élni.
2017. júl. 31. 15:44
 26/31 anonim ***** válasza:
77%

Nem, te elvársz egy nemlétező megoldást..... Mondd hogy csiribú-csiribá és elmúlik.Most jobb?????

Sajnálom szegény macskát. Remélem találsz neki felelőségteéjes gazdit !!!!!!! Sok sikert

2017. júl. 31. 15:46
 27/31 A kérdező kommentje:
a menhely cseszik sem segíteni. A érdeklődtem náluk hogy befogadják-e a macskát, kell-e fizetnünk érte valamit erre annyit kérdezett vissza hogy hol lakunk, semmi mást, a kérdésekre sem válaszolt... sokat segített nekünk, ezért utálom a menhelyeket (nem azért mert nem fogadták be a macskát, félre értés ne essék)
2017. júl. 31. 15:47
 28/31 A kérdező kommentje:
#26 köszönöm a válaszod. ha jól értem akkor csak az 50-50%-os ivartalanítás van. Ezzel eldőlt. nem marad itt. köszönöm a válaszokat a többit megoldom.
2017. júl. 31. 15:48
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha itt élnétek, gondját viselném. De hirdest meg akkor facebookon. Sok sikert !
2017. júl. 31. 15:52
 30/31 anonim ***** válasza:
Amugy, természetesen le lehet szoktatni.
2017. júl. 31. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!