5 éves macskát le lehet szoktatni a jelölésről?
Figyelt kérdés
szóval van egy 5 éves macskánk, pár hónapja van itt de folyamatosan az ágyra pisil, legutóbb konkrétan anyám hugyozta le, és szerencsétlen kutyánk ágyát is wc-nek használja. 2 alom van a házban, naponta vannak takarítva mégsem azt használja. amúgy ivaros nőstény. le lehet szoktatni? az ivartalanításos hülyeségeket nem kérem mert olyan nincs hogy varázsütésre megváltozik tőle, kár megpróbálnotok rám tukmálni. (ha nem lehet leszoktatni sehogy akkor megy a háztól)2017. júl. 31. 14:11
11/31 anonim válasza:
Ha sajnálod a pénzt rá, miért fogadtad be?? Nem kötekedés, komolyan nem értelek.
12/31 A kérdező kommentje:
előttük volt ugyan így benti cicánk aki sajnos elment, a kutyával imádták egymást. Vele semmi baj nem volt csak kölyökként nagyon virgonc volt. Ezt nem nagyon szerettem ezért inkább felnőtt, kutyákkal jól kijövő macskát kerestem, és ez lett a vége... pár hónap alatt odáig fajult hogy nem lehet megmaradni a házban olyan büdös van...
2017. júl. 31. 14:56
13/31 A kérdező kommentje:
*előtte
2017. júl. 31. 14:56
14/31 anonim válasza:
Alapvető lenne, hogy ivartalanítva legyen, ez nem hülyeség. Ivartalan macska nem jelölget, amint kiürülnek a hormonok a szervezetéből.
Ezenkívül okozhatja betegség is, pl. húgyúti fertőzés is az ilyen jellegű problémákat.
A megoldás tehát alapos kivizsgálás és ivartalanítás. Lenne.
15/31 anonim válasza:
A szüleid nem tudják kifizetni? Amúgy kétlem,hogy ha itt 10ezer ft, akkor külföldön 10x annyi lenne.... mert kb úgy van előadva mintha 1000 euro lenne. Nem akarok a pénztárcátokban nyúlkálni, semmi közöm hozzá, de nem hiszem el,hogy olyan drága.
16/31 A kérdező kommentje:
100€ (30 000ft) én 20€-t keresek hetente amiből jócskán félre kell tenni a kutyámra. Annyi bosszúságot okozott már hogy a szüleim soha nem költenének rá egy centet sem.
2017. júl. 31. 15:10
17/31 anonim válasza:
Sajnálom, pedig az ivartalanítás 100%ban segítene, hidd el, senki nem akar neked rosszat!
18/31 A kérdező kommentje:
Jól tudom, viszont azt is tudom hogy a macskák nem túl nevelhetőek és itt gyakorin sokszor olvasom hogy ivartalanítás ellenére is pisilnek ösaze vissza.
2017. júl. 31. 15:14
19/31 anonim válasza:
A macskák akkor nem az alomba végzik a dolgukat ha valamit jelezni akarnak. Valószínűleg húgyköves a macska és összeköti a fájdalmat az alomhasználattal,azt hiszi ha máshova pisil akkor nem fog fájni. Vidd el állatorvoshoz mert most még lehet táp vagy gyógyszer megoldja a dolgot,ha húzod a dokit akkor a műtét drágább lesz.
20/31 A kérdező kommentje:
de ha beteg lenne akkor az előző tulaj háza is bűzlött volna a húgyszagtól, ott viszont húgyszag nem volt (putris lakás, nem volt patyolat tisztaság) Az almot használja, oda kakil meg néha pisil is de az esetek többségében vagy a kutya ágyát vagy anyám ágyát hugyozza le (az ágyat ott pisili le ahol előzőleg a nyulunk is előszeretettel végezte a dolgát)
2017. júl. 31. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!