Mit tennétek a helyemben? Meg kell válnom a 3 cicámtól sajnos.
Sziasztok! sajnos meg kell válnom a 3 cicámtól családi okok miatt, nem tudom, hogy most mi a fenét csináljak, mert elajándékozni nem tudom őket, a környezetemben sajnos mindenki utálja a cicákat :S felkerestem már egy csomó menhelyet, de mindenhol az volt a válasz, hogy "sajnos nincs olyan anyagi helyzetben a menhely, hogy még több macskát betudjunk fogadni, sok állat adoptálásra vár..." az utcára meg csak nem engedem el őket :( hiszen kis koruktól szobacicák.
Lenne esetleg valami ötletetek, hogy hogyan találhatnék nekik szerető gazdit?
Próbáld meg neten hirdetni őket.
Pl itt: [link]
Vagy mondjuk az expressz.hu-n. Meg ha keresgélsz van egy rakás ilyen célt szolgáló oldal.
Én pl a vaterán találtam rá az egyik cicámra. :)
Ezen a képen a fehéres cica már 4 éves, a másik 2 éves, mind ketten csajszik :) a 4 éves macsek már nagyon nyugodt természetű, imád napozni lustizni, nincs nagy mozgásigénye, ellenben a 2 évessel, ő még nagyon eleven, nagyon játékos, de teljes mértékben szobatiszták, nem karmolásszák a bútorokat, nem rágcsálnak meg semmit :) nincsenek ivartalanítva.
Itt pedig ez a cicus valamikor ősszel születhetett, nem tudom pontosan mennyi idős, mert utcáról fogadtuk be, fiú cicus :) hatalmas macska lesz belőle, már most is elég nagy :) ő is szoba tiszta, viszont mivel fiú és nincs ivartalanítva eleinte jelölgetett, de már nem csinálja, nagyon bújós fajta, mindig ott van ahol a gazdija nem szeret se egyedül lenni, se egyedül aludni, mindig velünk alszik :) gondolom azért mert utca cica volt...
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!