S. O. S Van egy kb 2-3 hetes kiscicánk nem nyílt ki a szeme és a szályából, orrából folyamatosan valami trutyi jön mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 15:17
1/10 anonim válasza:
Gyorsan vidd el állatorvoshoz! Nem tudom mi baja lehet :S
2/10 anonim válasza:
Vigyétek orvoshoz (most is van ügyelet). Kipucolják a szemét, orrát és a száJát valamint megvizsgálják, hogy nincs-e komolyabb baja. Jó esetben kap egy szurit és kész, otthon tovább pucolgatjátok a kis szemét és pár nap múlva rendben lesz!
3/10 anonim válasza:
akik itt kérnek segítséget sosem viszik orvoshoz szegényeket
4/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Ez NEM igaz. Én is kértem itt segítséget, mikor elvittük állatorvoshoz. Vagyis előtte. Lehet, hogy csak meg akart nyugodni kicsit, mielőtt elviszi. Én is ezt csináltam.
A cica gazdijának: Ha elviszitek állatdokihoz, biztos, hogy meggyógyítja. Majd szurkolok neki.
5/10 anonim válasza:
17:06 nak: ez nem igaz. én eddig akármi baja volt a cicáimnak, mindig itt kérdeztem meg előbb, hátha van valakinek tapasztalata. De amint anyunak lett ideje vittük is állatorvoshoz.
6/10 anonim válasza:
én macska náthára tippelek. Valószínűleg csak megfázott. Viszont kis cicáknál ez súlyos probléma is lehet, akár el is pusztulhat.Azonnal vigyétek állatorvoshoz, biztosan fog adni szemcseppet,meg hasonlókat. Jobbulást kívánok neki.
8/10 anonim válasza:
Véletlenül nem az orra váladékozik meg a szeme ?? !! mert akkor kamiilás vízzel letörölkedhető ..
9/10 anonim válasza:
Vírusos macskanátha, orvos tudja kikezelni belőle.
10/10 hell-ikon válasza:
Ez valami komolyabb lesz macskanáthánál, ha a szájából is jön valami. Lehet emésztőszervi rendellenesség pl. bélelzáródás, gyomorcsavarodás.
Ezek viszont sürgős orvosi beavatkozást igényelnek, így ha a fenitek közül volt valami probléma és nem került dokihoz, akkor már hiába írom, mert esélyes, hogy már nem él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!