A kb.4 hetes kiscicánk ma reggel óta alig mozog, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Nem akar enni, inni csak "segédeszközökkel" tud (ujjunkról itatjuk). Tegnap még nem volt semmi előjele ennek. Az a baj, hogy édesanyám eléggé spórol az állatokon, így nem tudom elvinni állatorvoshoz a cicát. Legjobb-legrosszabb esetben mi baja lehet?2011. szept. 18. 12:03
1/5 anonim válasza:
Hányás, hasmenés van??? Ha igen, akkor jó eséllyel parvo. Ha ez a baj és nem kerül orvoshoz, akkor akár azonnal el is kezdheted ásni neki a gödröt....
2/5 anonim válasza:
nem értem az olyan embernek minek állat, aki aztán spórol rajta...nekem is macskám van, de ha baja van, megyek vele a dokihoz és nem érdekel menyibe kerül, mert inkább magamon spórolom meg azt az x összeget.
kész. na mindegy, nem tisztem ítélkezni mások felett.
amúgy a 4 hetes cicának hol van az anyukája? még szopnia kéne. lehet valami olyat adtatok neki, ami nem tett jót. milyen tünet van még? hányás? hasmenés? lehet akár kullancsfertőzés is, nézzétek át.
3/5 anonim válasza:
Nem mindegy? 4 hetes kiscicanal barmi van, allatorvos nelul lehet asni a godrot. Ez van, lehet hogy egy egszeru antibiotikum injekcio megmentheti, de ha ennyit sem kap, ashatod a godrot. Nem viccelek. Mond meg edesanyadnak, hogy allatorvos nelkul halalra itelte azt a macskat. Es utanna dontse el o hogy beveszi-e ezt a gyomra. Ha igen, akar agyon is utheti, legalabb kevesebbet szenved -_-
4/5 anonim válasza:
ha esetleg van ismerős állatorvos, kérjetek tőle tanácsot. ha nincs keressetek egyet és telefonon kérdezzétek meg. pár percnyi telefon nem olyan drága :)
5/5 A kérdező kommentje:
Egy barátnőmtől szereztem pénzt, de mire hazaértem, elpuszult. Azért köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 18. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!