Bejött a macska a házba és nem akar kimenni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
ö egy kinti macska es nem szabadna bejönnie, kint voltam és amikor bejöttem csak ugy beszaladt ö is mit tegyek megfogni nem merem nem szoktam hozzanyulni.2017. júl. 12. 19:58
11/14 anonim válasza:
Vegyél egy ilyen kis virágspriccelő flakont, töltsd meg vízzel és spriccold le, amíg ki nem szalad a házból xdddd
Amúgy ha nem kamu a kérdés, akkor mi az, hogy nem mered megfogni? XD Gondolom ha már a tiétek, csak van, aki néha simizi meg ad neki enni, stb, szóval csak nem fog megharapni, ha odamész hozzá és megsimogatod. És amúgy ha megcsikarás alatt megkarmolást értesz, akkor amiatt nem kell aggódnod, egyrészt nem olyan fájdalmas egy cicakarmolás, engem kb 4 vagy 5 hete megkarmolt egy macska és azóta is jól látszik a nyoma, szóval nem csak egy kicsi karcolás volt, de nem is éreztem kb. De amúgy nem is hinném, hogy csak úgy elkezd karmolászni, mint valami idegbeteg.
12/14 anonim válasza:
Sikerült kivinned a tigrist a házból?:)
13/14 A kérdező kommentje:
igen kicsaltam egy szalámival, köszi a segitseget.
2017. júl. 13. 16:29
14/14 anonim válasza:
Az igazi hősök köztünk járnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!