Szerintetek is szep a macskank? Be lehetne nevezni akar meg egy macskaszepsegversenyre is nem?
2017. jún. 18. 19:15
1/7 anonim válasza:
Szépnek szép, nekünk is van egy gyönyörű maine coon keverék, de sajnos szépségversenyre nem nevezhetőek, ha jól tudom ott ugyanúgy kérik a macskák törzskönyvét mint a kutyák esetében.
2/7 anonim válasza:
Csodás cicukátok van:))))) persze
3/7 anonim válasza:
Szep szine van,nagyon kis csinos.:-)
5/7 anonim válasza:
Tényleg szép. De ránézésre nekem sima házi macskának tűnik (különleges mintázattal) őt nem nagyon lehet szépségversenyre vinni. :) vagyis hát van házi macskáknak is de ott nem tudom mi a szempont.
6/7 anonim válasza:
Nagyon szép cica, be lehet nevezni macskakiállításra, szeptemberben lesz több is.
A nevezés feltétele minden kiállításon más. Ami megegyezik, hogy van nevezési díj, és a cicának kombinált oltással kell rendelkeznie (beteg és oltás nélküli cicákat nem lehet versenyeztetni). Sok helyen a törzskönyv nélküli házicicáknál az ivartalanítás is kötelező. Ha nyerni szeretnél, az átlagosnál jobban kell tartanod a macskát: szuperprémium táppal kell etetned és étrendkiegészítő vitaminokkal javíthatod a szőre állapotát. A szemét, orrát, fülét tisztán kell tartanod. Kiállítás előtt a cicát meg kell fürdetni, a szőrét csomómentesre kell kefélni. További infókat ezeken az oldalakon találsz:
7/7 anonim válasza:
Gyönyörű a cicusod, gratulálok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!