10 hetes a kiscicám. Reggel ki akart szökni a teraszra, ahol a kutyánk is van, és nagyon megijedtem ezért reflexből ráléptem picit és arrébb rúgtam. Utána nagyon megijedt, és kapálózott a földön, majd ahogy észhez tért nagyon furán tudott csak járni. Ahogy ment a nappaliba, be is kakilt szerintem az ijedtségtől.nem akar lábra állni, csak fekszik és látni rajta, hogy fáj valamilye.. nagyon félek és aggódok, nagyon szeretem őt. Orvoshoz is vinni fogom, de szerintetek mi lehet a baja? Ugye nem fog meghalni? Nagyon kétségbe vagyok esve!! :( :(
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy lehet valaki ennyire nyugodt.
Ha az En cicam tegyük fel rosszul lélegzik egyet, mar hívom az allatorvost hogy bevigyem, vagy ne vigyem a kórházba.
1 percig sem tudom nezni ahogy szenved..
Es igazan meg írhatnáld hogy jol van-e vagy valami...
2017. júl. 11. 22:44
12/22 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baja, hogy rá léptél és belerugtál....jesszus
2017. júl. 12. 09:48
13/22 anonim válasza:
Gondolom hirtelen cselekedtél.Ne hogy bántsa a kutya.Megijedtél és azért lökted arrébb.Néha ilyen esetbe előfordul az ilyen.Remélem meguszta a cica
2017. júl. 13. 09:12
14/22 A kérdező kommentje:
Üzenném mindenkinek, akik meggyanúsítottak azzal, hogy nem vagyok felelős állattartó és a többi, hogy a macskám él és virul, semmi baja. Nem vagyok állatkínzó őrült, aki jókedvéből rugdossa a macskáját. Egyszerűen védtem őt, hogy ne essen semmi baja, és hála Istennek kipihente magát, regenerálódott a szervezete és jól van. De egész nyugodtan gyanúsítsanak csak meg, nekem teljesen mindegy. Online felületen mindenki nagyon okos és olyan szépen le tudják oltani az embert... hol marad a kedvesség, a szeretet??!! Mindegy. Az Önök véleménye nem tartozik rám. Ezennel lezártnak tekintem a kérdésem. Üdvözletem!
2017. júl. 13. 15:18
15/22 anonim válasza:
"hol marad a kedvesség, a szeretet??!!"
Ezt kérdezd meg akkor is ha egy náladnál 50-szer nehezebb lény rálép pl. a kezedre, majd odébblök lábbal ami neked akkora ütés, mintha egy autó ütne el.
J, hogy a cicánk nem lett belső sérülése amibe belepusztulhatott volna. És tetszik nem tetszik, ha így állsz hozzá, neked nem való kisállat. Még egy kib@52ott pók se a sarokba.
2017. júl. 13. 15:43
16/22 anonim válasza:
Nyilván kiveri a biztosítékot néhány embernél, ha egy állat a gazdája figyelmetlensége miatt sérül meg. Ezzel a legtöbben valószínűleg nem személyesen támadni akarnak, mindössze a macska sorsa érdekli őket. Légy szíves, a továbbiakban figyelj arra, hogy megfelelően gondozd - értem, hogy a jó szándék vezérelt, de az sem sokkal jobb, ha a kutya helyett te okozol kárt a macskában.
2017. júl. 13. 15:50
17/22 anonim válasza:
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.... Ha a rúgás traumatizálta a veséjét abba csak hónapok múlva hal bele. Azonnal vidd el az állatorvoshoz és mondd el neki, mi történt.
2017. júl. 13. 16:07
18/22 anonim válasza:
Ja, ügyes vagy. Csak erről marha gyorsan szokjál le, mert ha a gyerekeddel fogod majd ezt csinálni, azért lecsuknak. :)
2017. júl. 13. 16:53
19/22 anonim válasza:
"Online felületen mindenki nagyon okos és olyan szépen le tudják oltani az embert... hol marad a kedvesség, a szeretet??!! Mindegy. Az Önök véleménye nem tartozik rám."
Ha ez a véleményed, ne kérdezz online felületen. Remélem tudod hogy a cica nem miattad van jól, csak a vakvéletlennek köszönheti. Majd rájön hogy vigyázzon veled.
2017. júl. 13. 18:01
20/22 anonim válasza:
Te reflexből reagáltál, így mi is. Örülök, hogy rendben van a cica, és remélem orvosnál jártatok és ezt ő mondta. Mostantól biztos jobban odafigyelsz majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!