Mit tehetnék a macskámmal, ha sem enni, nem inni nem akar? (illetve mára kis változás volt, többi lent)
Valószínűleg fokozatosan fog visszatérni az étvágya, most még gyenge a műtét miatt. Az a lényeg hogy igyon, nehogy kiszáradjon.
Ha nem történik változás az étvágyával, azért hívd fel a dokit hogy mi a teendő.
Esetleg kérdezd meg az orvosotokat, hogy Calo-petet szabad-e neki adni,valószínűleg engedni fogja.
Szegényke. :(
Az én cicám műtét után három napig alig evett, én cumisüvegből etettem és itattam. Babakorában kellett így utoljára. Szerintem konkrétan még ez is megnyugtatta, mert amúgy fájdalmai voltak (ivartalanítás nősténynek), és ezért sem ment sehova. Folyamatosan az ölemben akart aludni, szerintem máshol nem érezte magát biztonságban. Mikor elmúlt a fájdalma újra élénk volt.
Szerintem az én macskám vagy fél kilót fogyott, pedig alapból sovány volt, 2,6 kiló. Szegényke a végén igen csontos volt, de azóta visszahízta. Ez most nagy sokk lehet neki, de helyre fog jönni. Ha máshogy nem megy, etesd és itasd te.
Szegény cica, remélem, meggyógyul.
Vegyél Calopet pasztát, abból elég 2-3 kiskanálnyi egy napra, tömény energiabomba. Pont az ilyen alkalmakra való. Nem olcsó, az igaz, de nem is kell túl nagy mennyiség belőle. Az ujjaddal vagy pici kanállal belekensz a szájába, szájpadlására, elnyalogatja. De az ízét is szeretik, lehet, hogy magától is megeszegeti.
Ezenkívül kínáld mindenféle nagyon finom dologgal, nem tudom, mit szeret amúgy, de pl.: natúr túró; natúr nyers csirkemell picire vágva; tojássárgája elhabarva nyersen (csak heti 1 maximum!), natúr tonhalkonzerv (nem olajos).
Inni mindenképpen igyon, ha kell, itasd fecskendővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!