Valahol lehet egyedi cicanyakörvet csináltatni?
Figyelt kérdés
Lesz egy kiscicám, akit Szederkének neveztem el és szeretnék neki egy szeder mintás nyakörvet venni. De nem hiszem, hogy találok olyat a boltban, szóval valahol lehet csináltatni ilyen egyedi mintás nyakörveket?2017. júl. 10. 17:24
1/2 anonim válasza:
SZia,
igaz itt nem nyakörvek vannak csak biléta, de ha veszel egy sima nyakörvet rátudod csíptetni..sajnos ez inkább kutyás, de sztem egy csont cicához is illik :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nekem az a lyukas szivecske tetszik amúgy, lehet, megrendelem majd neki ^^ Mondjuk eddig úgy terveztem, egy kis csengettyût rakok majd a nyakörvére, de ez is aranyos c:
2017. júl. 18. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!