Mi legyen a neve?
Nemsokára lesz egy Brit keverék(Whiskas)lány cicám és nem tudom mi legyen a neve.Valami ritka és egyedi/különleges nevet szeretnék neki adni.Tudnátok mondani ilyeneket?
Amik nekem eggyenlőre tetszenek: Zara,Kyra,Nala
Nem eggyenlőre, hanem egyenlőre, de az sem ebben a szövegkörnyezetben. (A két szorzat megoldása egyenlőre jött ki)
Amit te keresel, az az egyelőre.
Nevek: Lara,Tiara,Zorka..
Nagyon jó, rövid nevek. A cicád hallgatni fog rá, bármelyiket választod. Nekem a Nala tetszik a legjobban. Az Oroszlánkirályból... :)
Az én cicámat Gingernek hívják, Gini. Valahogy ez illett hozzá. A választással megvárhatod, míg megkapod. Hátha ránézel és tudni fogod, hogyan hívd.
Boldog, hosszú életet vele! :)
A mi cicáinknak ezek voltak:
Tigris, Morgó, Picur, Bundás Ördög, Cini Manó, Mirci, Mici Maci, Kormi, Zokni, Cifra, Puszi, Nyafi, Szuszi.
Ezen kívül lehetne:
Csillag, Snoopy, (Hó)Mancs, Merlin, Mackó, Shadow, Málna, Áfonya, Nyuszi, Sziporka(szipi), Csili, Csuji, Zéno, Panni, Muci.
Ennyit tudtam hirtelen. Remélem tetszik vmelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!