Fel hívtam pár állatorvost kanúr ivartalanítással kapcsollatba. Eltérő véleményeket kaptam. Miért?
Figyelt kérdés
Van aki azt mondta 6hónaposan, de olyan is volt aki a 9hónapos kort javalotta ami nekem fura volt. Én minél elöbb szeretném mert kinti benti amit nekik is emlitettem. Szerintetek mikor ideális?2017. júl. 6. 18:27
1/3 anonim válasza:
Az állatorvosok véleménye is megoszlik, hogy ivarérés előtt vagy után ivartalanítsanak.
Válassz egy olyan dokit, akiben megbízol, akit ismerőseid ajánlanak és meg vannak elégedve vele, és hallgass rá.
2/3 anonim válasza:
Az én kandúrom 1 évesen lett ivartalanítva, és nem tudom miért lenne ez így rossz. Azelőtt ő is kinti-benti macska volt, onnantól kezdve csak benti. Nem jelölget a lakásba sehova, édes aranyos jó cica , semmi gond nincs vele.
3/3 anonim válasza:
A mi kandúraink május 1-én születtek és szeptember közepén ivartalaníttattuk őket. Szóval kb. 5 hónaposok se voltak. Semmi gond nem volt, 1 nap után el is felejtették, hogy hol jártak.
Akkoriban sokat olvastam erről, ott azt írták,hogy ivarérés előtt a legjobb. Az állatorvos se mondta, hogy vigyük később.
Ami fura, hogy ugyanúgy elkezdtek jelölgetni, igaz most 2 évesen, de nincs az a kandúr szag. Nem veszekednek se, soha.
Szerintem fiatalabb állatot kevésbé is visel meg a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!