Mennénk nyaralni, de mi legyen a macskával?
Párommal szeretnénk a nyáron lemenni Horvátba.
Maximum 3-4 napra.
Ám van egy alig 1 éves macskánk.
Mi legyen vele? Az út 3-4 órás lenne,de a szállító dobozában a 10 percre lévő dokihoz sem bírja ki.
Családtagokhoz nem tudjuk vinni kutyák miatt.
Macskaalmos,szobatiszta cica.
Ha otthon hagyom,kibírja a több napos bezártságot? Enni,inni tud majd,mert anyósék felmennének.
Szerintetek?
Köszi :)
Jajj,nagyon kis éhenkórász :D
Legszívesebben vinném magammal,ha kibírná az utat.
Minden este velünk alszik :)
Én egy hétre utaztam el, mikor a kandúrom 1 éves volt, akkor még teljesen szobacica. Én anyuékra bíztam, másra én sem mertem volna. Naponta 2x etette, almot takarított meg kb egy órát ott volt vele játszani/simogatni minden nap. Fontos h ne csak beadja neki a kaját a 'cicaszitter', hanem foglalkozzon is vele.
Az én maccsom is minden nap velem aludt. Sokkal kevesebbet evett, amíg nem voltam otthon, de ez érthető. Kicsit azért megviselte a dolog. De nagyon örült mikor hazaértem :)
Jobb lesz mindenkinek ha itthon hagyod és valaki megbízható ember gondjaira bízod, aki foglalkozik is vele minden nap.
evek ota van cicank, járunk nyaralni.
nekunk egy baratunk jar etetni egy nap 2szer reggel este, mi meg viszonozzuk ha ő utazik el, mert ő is cicas.
kiteszem neki a kajat (kis zacsiba a szarazat) megmutattam hol vannak a vizes edenyek a hazban (bar mar tudja, de elsőre megmutattam) hagyok kulcsot, pénzt neki, ha vmi elfogyna, ablakot én bezárom nehogy darázs jöjjön be és lenyelje a macska a nagy vadaszatba, (sajnos a kutyank igy pusztult el) amig feljön addig szellőztet.. kb ennyi..
utana pqr napig kicsit morci a macska de több éve működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!