Éhező, beteg macskával mit lehet kezdeni?
A szomszéd utcánban van egy "macskás" ház. Van pár jó nagy, kövér, és egy csont és bőr macska. Ma vittem neki virslit, de a 3mm-es kis karikákat sem tudta megrágni, annyira gyenge. Fogai vannak, néztem, de csak a összenyomott, pépesített, egybe lenyelhető virslit tudta megenni. A szeme állandóan gennyes, mindig éhes, nyávog egyfolytában. A szomszédok mindig csúnyán néznek, amikor odamegyek megetetni, meg nem mindig találom ott, amikor mennék megetetni. Kaját otthagyni nem tudok, mert elég sok kutya van a környéken.
Mit kéne tenni? A macska 2-3 éves, de nem is értem, hogy lehet még életben ilyen rossz állapotban. Minden egyes kis porcikája tisztán érződik. A "gazdái" napi 2x etetik az állataikat, de száraz táppal, amit ez a szerencsétlen nem tud megrágni. Hívjak állatvédőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!