Macska rosszul van a könyvespolcon, ahova fekszik. Mit tegyek?
Na erre nem kérdeztem rá, de az első évében elég sokat vitték állatorvoshoz, így szerintem ezek akkor le lettek tudva. De még megkérdezem.
Amúgy most már normalizálódott a klíma, már újra van levegő a lakásban, de még mindig egész nap alszik. Nem úgy alszik sokat, mint egy macska, hanem gyakorlatilag csak akkor kel fel, ha valami szükséglet miatt muszáj neki. :( Ugyanakkor nincs "belassulva", nem vonszolja magát, ha nagy ritkán 10 percekre ébren van, ugrik, csibészkedik, dörgölőzik, szóval remélem csak kifekszi magából a betegséget.
#13: ma megkérdeztem kolléganőket, egyiknek szintén volt ilyen tapasztalata, és nála épp ez volt a probléma. Az ő javaslatára vettem neki ilyen tubusos Malt Soft Extra anti hairballt, ami szerencsére ízlik neki, szóval bízom benne, hogy ez megoldja a problémát.
Az a baj, hogy jogilag stb. nem én vagyok a tényleges gazdija (hiába nálam van a legtöbbet), mert ha rajtam múlna, már ma reggel rohantam volna vele állatdokihoz.. :( Ők viszont inkább megvárnák a hét közepét, "mert drága" pffffff.... X(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!