Mit tegyek? Meg mergeztek? Vagy mergezett allatott evett? Nem halhat meg, mit tegyeK?
A cicam egy helyben fekszik,nem mozog,csukva a szeme nem reagal ram! Sebei nincsenek,nem verzik. 1 eves fiu cica!
Probaltam itatni,de semmi,farkat mozgatta mintha ideges lenne ram.
Most írtad hogy dolgoztál eddig, akkor fizetésed is van :D
De mindegy, most jöttem rá hogy kamu a kérdés és bánom a bele fecsérelt perceimet az életből.
jo igen persze,reszletfizetes meg minden majd a csillagokat is lehozzak nekem nem?
tényleg semmit nemtudnék vele tenni?
Ahhoz képest, hogy ennyire kétségbe vagy esve, jó nagy pofád van itt a többiekkel. Nem igaz, hogy senkitől nem tudnál kölcsönkérni.
Tegnap is felhúzta az agyam itt egy 1-szer egy kutyát, 2-szor két kutyát elaltatni akaró.
Fejezzétek be a provokáló kérdéseket!
oké koszi ez segitett....
mitol lenne ez egy provokatív kérdés?
jo igen persze,reszletfizetes meg minden majd a csillagokat is lehozzak nekem nem?
Pl. ezért!
Mit vársz, hogy majd utaljunk neked a számládra? Kaptál lehetőségeket válaszként, egyik se tetszik. Akkor?
Szegény macska...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!