Mennyire tartjátok higiénikusnak ha macskák vannak a házban?
Húgomnak van bent két szobacicája.
Nem piszkítanak be és tényleg nagyon tiszták de ennek ellenére mégsem érzem higiénikusnak, hogy bent vannak.
A macskaszőrt már meg sem említem.
Szeretem őket de akkor is...
1.Nem pofázok bele más életébe. Egy árva szót nem szóltam neki a cicák miatt!
2. Egy háztartásban élünk még. Valamilyen szinten jogom lenne belepofázni!
Nincs velük semmi baj, nekem is két szobacicám van. Több mint 6 éve és semmi bajunk nincsen. A macskák nagyon tiszta állatok, kényesek higiéniára.
Hidd el a buszon a kapaszkodó vagy az üzletben bevásárlókocsi, bevásárló kosár fogója sokkal-sokkal koszosabb. Minden jött-ment összefogdossa, ki tudja, hol járt előtte a keze. Te is megfogod, majd ugyanazzal a kezeddel veszed a kenyerét és egyéb élelmiszert.
4# Igazad van.
6# Igen.
Nálam öten vannak, plusz két kutya. Elég sokat takarítok, de nem érzem őket problémának, fésülve vannak, 3 havonta féregtelenítés, oltások, jól vannak tartva. 5 éve van bent állat, semmi bajunk. Attól én jobban félek, hogy hazahozok valami bacit, vagy a kutyák behoznak valamit sétából (vannak olyan macskára veszélyes fertőzések, amit akár cipőtalpon be lehet vinni).
De tudom, hogy nem mindenki szereti bent az állatokat, azt is megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!