Mi volt a legköcsögebb dolog, amit a macskátok csinált?
Mi mindig a cicákkal alszunk egy ágyban :P
Szerintem ez nem kimondottan köcsögség, de aranyos😀
Kifeküdtem a hintaszékbe a kertben. Arra járt a jól megtermett kandúrunk is, szóval felnyaláboltam és magam mellé vettem szundizni :)
(az a macska olyan, hogy nem leülni, de leguggolni sem lehet mellette anélkül, hogy fel ne pattanna az ölünkbe/lábunkra)
Kényelmesen elnyújtózott, kicsit le is "folyt" oldalra (amire egy kicsit rásegítettem, tényleg nem egy pihesúlyú cicus)
Az idillnek akkor lett vége, amikor nagymamám előjött a konyhából egy kis maradékkal, hangosan "Cicc, cicc!"-elve. A drága cicám felpattant a hívásra - teljes testsúllyal a hasamba, persze - és rohant tömni azt a busa fejét.
Néhányszor simi és ágyban pihenés közben az arcomba fingott.
Megverte a kutyát.
Ez nem köcsögség, de nem volt kellemes: Nyáron nyitott ajtónál alszunk. Reggel arra ébredtem, hogy a Kedves egy csurom vér madártetemet hozott nekem az ágyba. Rátette a mellkasomra és addig miákolt amíg fel nem ébredtem.
Fiatalabb korában lehetetlenség volt bármilyen növényt tartani, mert mindet lelökte/fellökte, szétkaparta a földet, a növényt szétcincálta majd szanaszét hordta a darabjait a házban. Egyszer el akarta játszani ezt egy kaktusszal. Na, akkor nem ő nevetett a végén :D
A másik cicám pár hónapos volt, amikor 3 napra elutaztam. Nagyon kötődik hozzám, cumiból neveltem fel annó. Annyira megviselte szegénykémet a hiányom, hogy a raktárként használt szobában leszaggatta a függönyt és minden nap rákakilt 3x. Csak akkor derült fény erre, amikor hazaértem (rokonok etették addig őket).
Amikor alszom, meg szokta harapni a fülcimpám.
Kiskoromban volt egy macskank az volt a neve h Zokni. Sosem hagytam neki teret, mindig gyomroztam de egy nap tesom banta meg nem enXD Nem akartam elengedni a macskat csodalkoztam h folyton nyavog majd odajott testverem es kivette a kezembo.
-Jaajj hagyad mar szegeny Zoknit!
Felemelte es mondani akart meg valmit erre a macska telibe lehugyoztaXDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!